A/C controller Aer Conditionat aer condiționat de la distanță de control adecvate pentru YORK 1 Mcquay

A/C controller Aer Conditionat aer condiționat de la distanță de control adecvate pentru YORK 1 Mcquay

Disponibil pentru ordine
RON 11.92
În stoc:

Vă rugăm să rețineți : prețul acestor livrare expres este foarte favorabil, dar nu poate oferi informații de urmărire. (Correos Economie Royal Mail Economie China Post Obișnuit Pachet Mic Plus) dacă aveți nevoie de informații de urmărire, vă rugăm să selectați alte express, cum ar fi : Ali Express Standard de Transport maritim.China post air mail și mai mult.
Dragi prieteni, vă mulțumesc că ați venit la magazinul meu. Magazinul nostru vinde control de la distanță a două tipuri, unul este original control de la distanță . Funcția este original exact la fel. O alta este o telecomandă universală. El practic se poate înlocui telecomanda originală funcții de control. Dar nu poate fi Foarte puțini din buton nu sunt la fel. Vă rugăm să se gândească cu atenție înainte de a cumpăra. Dacă te deranjează acest lucru. Vă rugăm să găsiți telecomanda originala.
Deoarece China Poștale, companiile Aeriene de pachete nu pot trimite bateria, asa ca vom vinde toate de control de la distanță nu este conținută în interiorul bateriei. 1 BUC/C Control de la Distanță pentru aparat de Aer Conditionat FOLOSESC PENTRU YORK Mcquay 1-O/C de la DISTANȚĂ Specifica modelul de control de la distanță

Caracteristicile propunerii

Numărul De Model:
PENTRU YORK1
Utilizarea:
aer conditionat
Pachet:
No
Canal:
1
Comunicare Wireless:
IR
Nume De Brand:
hononjo

Cumpărătorii așa cum aleg