maizhi Mașină de Caz-Cheie pentru Opel Agila Vectra Novo Montana Corsa 2 Butoane din Piele Cheia de la Mașină Caz Titularul de Acoperire Styling
Renovado - 10 %

maizhi Mașină de Caz-Cheie pentru Opel Agila Vectra Novo Montana Corsa 2 Butoane din Piele Cheia de la Mașină Caz Titularul de Acoperire Styling

Disponibil pentru ordine
RON 15.48
RON 14.00
În stoc:

material : man-made din piele Pls Verifica mai jos, Cheie Stil cu Atenție înainte de Cumpărare
Montarea :
pentru opel
Și alte modele..
Vă rugăm să vă asigurați ta curentă cheia originala arata exact la fel ca o cheie a acoperi în imaginea de mai jos. Pachetul Include : 1 BUC cheie piele de caz (nu includ cheia)
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Caracteristicile propunerii

Nume De Brand:
MAIZHI
Tip De Material:
Partea De Sus Strat De Piele

Cumpărătorii așa cum aleg