fragili en-gros 10buc rare kawaii noi squishy găluște lent în creștere squishy cu pachet de jucărie pentru copii cadouri parfumate Gratuit Nava
Renovado - 21 %

fragili en-gros 10buc rare kawaii noi squishy găluște lent în creștere squishy cu pachet de jucărie pentru copii cadouri parfumate Gratuit Nava

Disponibil pentru ordine
RON 148.40
RON 117.00
În stoc:


produse conexe
Mare Qquality&Rapid De Transport Maritim Și Un Serviciu Bun
nu putem promite produse 100% perfect,dar putem promite noi vă va oferi
servicii perfecte!!!
dimensiuni : 12cm*7cm*7cm
Transport
De obicei,ne va livra elementele în termen de 2-5 zile de la primirea de plată.
Toate elementele vor fi livrate la cumpărător s-a confirmat Aliexpress.com adresa. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze. Elementele vor fi livrate în termen de 2-5 zi de afaceri pe exonerat de plata primite. Uneori, data va fi amânată din cauza lipsei, cu toate acestea, va vom informa prin intermediul aliexpress.com mesaj de sistem.
plata
De garanție și Returnare
Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru un înlocuitor. Sau o rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală. Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. vă rugăm să lăsați feedback-ul bun de 5 stele, dacă totul este bine.
Dacă aveți orice problemă cu transportul sau la primirea acestuia. nu ezitați să contactați cu mine la prima ora. avem bun post-vânzare. mereu aici serivicing pentru tine bine.
Vă mulțumim pentru cooperarea cu bine.

Caracteristicile propunerii

Dimensiune:
12*7*7cm
Material:
PU
Numărul De Model:
gratuit
Nume De Brand:
VBNM

Cumpărătorii așa cum aleg