5/10/15/20/25/30m Placat cu Aur, cu Capul CAT7 de Mare Viteză 10Gbps Ultra-subțire Plat Rețea Ethernet LAN prin Cablu
Renovado - 18 %

5/10/15/20/25/30m Placat cu Aur, cu Capul CAT7 de Mare Viteză 10Gbps Ultra-subțire Plat Rețea Ethernet LAN prin Cablu

Disponibil pentru ordine
RON 42.80
RON 35.00
În stoc:


1. De înaltă calitate cablu CAT7
2. Acest cablu se conectează toate componentele hardware destinatii de pe o Rețea Locală
3. Ideal pentru utilizarea cu 10 Base-T, 100 Base-T, 1000 Bast-T și 1000 Base-TX rețele.
4. Placat cu aur conectori
5. Proiectat Pentru : Adaptoare de Rețea, Hub-uri, Switch-uri, Routere, DSL/Modemuri de Cablu, Panouri de Patch-uri și alte Rețele de calculatoare aplicații.
6. Rata de transmisie : 10 G Base-T, performanta caracterizat de 600 MHz
Generale Lungime Cablu 5/10/15/20/25/30m Greutate 471g
1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, transport gratuit, poate fi urmărită numai în China, dar nici un detaliu informațiile de urmărire în țara dumneavoastră. 2. Atunci când data de livrare va fi sfârșitul și încă nu primiți coletul,vă rugăm să ne contactați și vom prelungi timpul de livrare 10-25 zile.Dacă încă nu primi coletul in 10 zile, va vom returna. 2. Dacă doriți înregistrate metoda de transport maritim, vă rugăm să selectați Ali Express Standard de Transport maritim sau China Post Air Mail.
1. Pentru securitatea tranzacției, magazin temporar Numai suport directe de plată on-line. 2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem. 3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
1. atunci când exprima vin, pls inspecție față de ea. semn dupa ce a primit. 2. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție. 3. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. 4. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. Vă rugăm să asigurați-vă că ceea ce ai trimis înapoi este produsul nostru și de garanție lable este lipit acolo,dacă nici o garanție lable sau nu produsul nostru, vom refuza restituirea sau schimb-o. 5. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin local post air mail atunci când trimite înapoi.
1. Cele mai multe produse sunt supuse plății drepturilor de import (de exemplu, în s. U. a.) sau alte taxe, si alte taxe, inclusiv taxa pe valoarea adăugată (TVA) sau alte impozite. Dacă acestea sunt aplicabile, acestea vor fi percepute și determinat atunci când transportul este procesat de către aplicabile agenției vamale din țara dumneavoastră. Vă rugăm să verificați țării de import politica de a înțelege și de a stabili aplicabilitatea și răspunderea pentru orice astfel de taxe sau impozite pentru produsele pe care le achiziționează. 2. Toate taxele aplicabile și taxele, dacă există, nu sunt incluse în prețul de achiziție de comanda sau de tranzacție. Dacă acestea se aplică și sunt percepute, atunci ei sunt (si nu sau produs producator sau furnizor) unic și exclusiv responsabilitatea, și va fi plătită de către dumneavoastră direct de la guvern sau de la firma de curierat, atunci când produsele sunt livrate. 3. De plată sus-menționate taxele, tarifele și taxele nu sunt (sau producătorul produsului sau a furnizorului) responsabilitatea 4. Noi nu va fi responsabil pentru orice transport sau vamale întârziere, deoarece acest lucru este în afara controlului nostru.

Caracteristicile propunerii

Lungime:
30m, 25m, 10m, 5m, 15m, 20m
Nume De Brand:
haweel
tipul de cablu:
cat7
Pachet:
Da
Numărul De Model:
S-PC-0879

Cumpărătorii așa cum aleg