PULUZ Camera 2.5 D Curbată 9H Duritate de Suprafață Temperat Pahar Ecran Protector pentru Canon SX600/SX610/SX620/SX700/SX710/SX720
Renovado - 16 %

PULUZ Camera 2.5 D Curbată 9H Duritate de Suprafață Temperat Pahar Ecran Protector pentru Canon SX600/SX610/SX620/SX700/SX710/SX720

Disponibil pentru ordine
RON 11.96
RON 10.00
În stoc:


Atenționări
1. Ca aceasta este o sticlă de produs, vă rugăm să rețineți că marginile de sticlă sunt cele mai vulnerabile zone.
2. Când eliminarea pentru re-utilizare, proprietățile adezive ar putea dispărea într-o măsură în care protectorul de ecran nu va adera la aparat. Nu este recomandat să trezească protector de sticlă odată ce a fost aplicat.
3. Utilizarea excesivă a forței care instalarea sau scoaterea ecran protector poate deteriora produsul.
Descrieri
1. Premium din sticla temperata filmul este realizat de special prelucrate de sticlă, care este foarte eficient pentru a proteja ecranul de eventuale deteriorări.
2. Previne ulei de Acoperire
- Sticla are o Rezistenta la Ulei de acoperire, care previne amprentele digitale și alte impurități și face film ușor de curățat.
3. 9 H Duritate de Suprafață Mare
- Duritatea mare poate proteja în mod eficient ecranul de zgârieturi și șocuri externe.
4. Manopera rafinat.
5. O aderență perfectă.
6. Produsul este eco-friendly.
7. Este produs care poate proteja perfect LCD de aparat de fotografiat digital de impact extern sau praf cicatrice.
8. Acesta poate avea întotdeauna statutul de conservare, cum ar fi noi produse, chiar dacă folosesc.
9. Suitabe pentru pentru Canon SX600 / SX610 / SX620 / SX700 / SX710/ SX720 / G15 / G16 / IXUS230, Sony WX350 / WX300, Panasonic Z9/SZ7, FUJI T1 / T2 / XF1.
Metoda De Utilizare
1. Panoul LCD și din jur pentru a fi atașat în mod clar aparat de fotografiat digital cu o cârpă curată.
2. Confirma poziția de partea pe care doriți să atașați scoaterea Panoului LCD de Paza.
3. Atașați la lipirea parte după eliminarea subțire de îmbinare vinil de Panou LCD de Paza spate.
4. Stabilirea este finalizarea dacă apăsați din jur ferm încă o dată dacă este atașat exact și elimina vinil de avers.
Atenție
Dacă aveți un balon, la un colț, atunci s-ar putea fi aliniate și la colț de odihnă pe marginea blazon. Ridicați marginea încet cu una din folii de plastic ai cojit de pe sticlă și repoziționa. Orice alte bule este 99% probabil din cauza unui fir de praf sau scame. Ridică paharul și apăsați un post-it (lipicios parte) împotriva acoperi partea adezivă pentru a scoate cel mai mult, ștergeți ecranul din nou cu alcool medicinal, apoi se repoziționează. Model General PU5507 Material Sticla Temperata cu Grosimea de 0,3 mm Pachetul Include Conținutul Pachetului 1 x Ecran Protector
1 x Pânză de Curățare
1 x Praf absorbant
1 x Tampon cu Alcool
1. Am expediat de la Ali Express' adresa numai. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Ali Express este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, transport gratuit, poate fi urmărită numai în China, dar nici un detaliu informațiile de urmărire în țara dumneavoastră. Dacă doriți înregistrate metoda de transport maritim, vă rugăm să selectați China Post Air Mail sau Aliexpress Standard de Transport care costa in jur de $2. 3. De obicei, ne va livra comanda la tine în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat de Ali Express. 4. Dacă nu ați primit comanda în timpul de livrare, sau dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați. Vom răspunde la tine în termen de o zi lucrătoare. 5. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Aceste taxe nu sunt incluse în prețul produsului și costul de transport maritim.
12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi și toți cumpărătorii. Vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. 2. Va oferim mereu produse de înaltă calitate la un preț competitiv și de a oferi un serviciu bun pentru tine.

Caracteristicile propunerii

Pachet:
Da
Nume De Brand:
PULUZ
Dimensiune:
for Canon SX600 / SX610 / SX620 / SX700 / SX710/ SX720
Utilizarea:
Camera
Numărul De Model:
PU5507
Material:
sticlă călită
Grosime:
0,3 mm
Caracteristică:
Camerele Accesorii

Cumpărătorii așa cum aleg