Cat Favoarea Pește Jucărie Umplute Pește Pește Drăguț Forma De Cânepă, Sisal Pisica Zero Bord Post Scratching Pentru Animale De Companie De Produse Consumabile
Renovado - 17 %

Cat Favoarea Pește Jucărie Umplute Pește Pește Drăguț Forma De Cânepă, Sisal Pisica Zero Bord Post Scratching Pentru Animale De Companie De Produse Consumabile

Disponibil pentru ordine
RON 4.80
RON 4.00
În stoc:

100% aceeași ca în fotografie. 100% serviciu bun client. 100% de top de asigurare a calității. S : Timp de 20 cm, fara fermoar conțin cat de menta M : Lunga 30cm cu fermoare conțin cat de menta Pachetul include:1 Buc Jucarii
>>Transport :
Vom trimite articolele IMEDIAT după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente.Bazat pe experiența din trecut.
>>FAQ :
1.Este acolo orice număr de urmărire pentru postul meu?
Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.
2. Este produs de același fel de poze?
Da, toate pozele sunt reale. Am luat aceste fotografii prin noi înșine.
3. Ce dimensiune poate mi se potrivesc?
Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura. dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați (spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune)
4. Poți să declare valoare mai mica?
Da, de obicei, ne-am'll declara $10-$20 pentru colete mici (1-5 buc). Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne contactați.
5. Eu sunt un re vânzător,aș dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?
Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari,vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret,multumesc!
>>Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale,sau nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
'
'

Caracteristicile propunerii

Dimensiune:
S, M
Tip:
Pisici
Jucarii Tip:
Catnip Jucarii
Nume De Brand:
XIAXIANG
Material:
Catnip

Cumpărătorii așa cum aleg