7 LED-uri de Culoare LCD Ceas cu Alarmă Piramida Termometru Digital cu Ceas de Timp de Afișare desktop Ceas Luminova electronice digitale ceas deșteptător
Renovado - 15 %

7 LED-uri de Culoare LCD Ceas cu Alarmă Piramida Termometru Digital cu Ceas de Timp de Afișare desktop Ceas Luminova electronice digitale ceas deșteptător

Disponibil pentru ordine
RON 17.56
RON 15.00
În stoc:


Caracteristici :
De Brand Nou și de Înaltă calitate.
Piramida în Formă de 7 LED Ceas cu Alarmă.
Afișează Data, Ora, Temperatura de rând.
12/24 Ore Format De Selecție.
Calendarul De Alarmă.
°C Și °F Temperatura De Afișare.
Șapte-Schimbare de Culoare de Pic și Pic de Fundal Plăcută.
Calendar de Orice An Între 2000 și 2099 Anchetă.
Pot fi plasate în mașină, la birou, acasă.
Putere de 3 x baterii AAA Nu sunt incluse.
1 x 7 Piramidă de Culoare LED-uri Ceas Deșteptător 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. Există NOEXCEPTIONS!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Caracteristicile propunerii

Tip:
Ceasuri De Alarmă
Stil:
Modern
Forma:
Geometrice
Tip Ecran:
LED
Funcția:
schimbare de culoare
Nume De Brand:
JOCESTYLE
Caracteristică:
Calendare
Rezervă De Energie De Tip:
Digital
Tip Display:
Digital
Forma:
Singură Față
Greutate:
60g
Lățime:
95mm
Numărul De Model:
Ceas Deșteptător
Lungime:
100mm
Diametru:
100mm
Material:
ABS
Tip:
LCD Digital Ceas cu Alarmă
Material:
ABS
tip 1:
ceas digital

Cumpărătorii așa cum aleg