MPR121 Breakout V12 Senzor Tactil Capacitiv Controller Modul I2C tastatura Consiliul de Dezvoltare
Renovado - 1 %

MPR121 Breakout V12 Senzor Tactil Capacitiv Controller Modul I2C tastatura Consiliul de Dezvoltare

Disponibil pentru ordine
RON 7.04
RON 7.00
În stoc:


MPR121 Breakout V12 Senzor Tactil Capacitiv Controller Modul I2 C tastatura
Descriere :
Acesta este un breakout bord pentru Freescale MPR121 QR2. La MPR121 este un senzor tactil capacitiv controller condus de o interfață I2 C. Cipul poate controla până la douăsprezece individuale de electrozi, precum și o simulat al xiii-electrod. La MPR121, de asemenea, dispune de opt LED-uri de conducere pini. Atunci când aceste ace nu sunt configurate ca electrozi, acestea pot fi utilizate pentru a conduce Led-uri.
Există o patru jumperii de pe partea de jos a bord, toate din care sunt stabilite (închis) în mod implicit. O adresă jumper legături ADD pin la masă, sensul implicit I2 C adresa de cip va fi 0x5 A. Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa de chip (prin scurtcircuitarea ADĂUGA la un pin diferit), asigurați-vă că deschideți jumper prima. Jumperi, de asemenea, cont SDA, SCL și întrerupe pin la 10k rezistorilor. Dacă nu necesita rezistorilor puteți deschide jumperi de tăiere urmă conting ei.
Nu există nici un regulament pe bord, astfel încât tensiunea trebuie să fie cuprinsă între 2,5 și 3,6 VDC. La VREG pin este conted printr-un condensator de 0.1 u F la masă, ceea ce înseamnă, dacă nu modificați bord, nu puteți opera MPR121 în low-tensiune de alimentare modul (1.71-2.75 VDC).
Dimensiune : 3cm x 2cm .
Pachetul Inclus :
1 BUC Nou MPR121 Breakout V12 Senzor Tactil Capacitiv Controller Modul I2 C tastatura

Caracteristicile propunerii

Tip:
Regulator De Tensiune
Starea:
Noi
MPN:
nu se aplică
tip 1:
Senzor
tip 2:
Modul Controler
tip 3:
Bord
Numărul De Model:
MPR121

Cumpărătorii așa cum aleg