Barrow FDTLA Aurora RGB LED Lumina pentru Rezervor

Barrow FDTLA Aurora RGB LED Lumina pentru Rezervor

Disponibil pentru ordine
RON 33.96
În stoc:

Despre Barrow
BARROW brand se angajează să creeze cele mai potrivite pentru produsele tale. Materii prime de înaltă calitate + mediu profesionist de acoperire. Rafinat tehnologia de producție + întregul lanț produse de control. De mare valoare produse + rezonabil prețul produsului. Deoarece accentul, atât de profesionist.
Oficial suntem dealer autorizat, oferim cele mai bune produse și servicii conexe de consultanță tehnică.
Caracteristic & Caietul De Sarcini
Barrow Aurora RGB led rezervor de apă de componente de iluminat, pentru interiorul rezervorului de apă pentru a oferi o lumina superba de redare efect, utilizarea globală de compozit structura de sprijin, ușor pentru a instala, trebuie doar să strângeți rezervorul de apă în gaura șurubului poate fi, în sus și în jos poziție poate fi
Aurora LED Full-color rezervor de Apă dedicat componente ușoare, se poate realiza până la 300 de tipuri de dinamice și statice efecte de iluminare, cum ar fi Aurora, Curcubeu, intermitent, aleargă, sar, o varietate de fericit lumini, chase, apă, fulgere și așa mai departe ..
Limitată de light-emitting unghi de lampă cu LED-uri, LED-uri de circuit și tub comun sunt structuri deschise, utilizatorul poate roti unghiul de circuit cu LED-uri bord manual după strângerea comun pentru a obține cel mai bun efect luminos.
Acest produs este compatibil cu LRC2.0(Aurora) controler numai, poate nu este compatibil cu LRC1.0 controller.
Acest produs nu contine controller, dacă avea nevoie de controller, vă rugăm să achiziționați separat.
FDTLA155 Lungime : 125mm
FDTLA205 Lungime : 175 mm
FDTLA255 Lungime : 225mm
FDTLA305 Lungime : 275mm
Pe Termen Despre Elementele 1.Deoarece alegerea de cumpărături pe Internet, să păstreze o bună comunicare pentru a rezolva problemele care pot apărea și, dacă este posibil, vă rugăm să verificați întotdeauna Ali mesaj.
2.Dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la produse sau afacere, vă rugăm să ne contactați, sperăm toate cumpărător satisfacție produsele noastre, Aliexpress, nu poate anula feedback-ul, dacă cumpărătorul ca a plecat feedback-ul rău fără a comunica, vă rugăm să nu cumpere de la magazinul nostru, vă Mulțumesc pentru cooperare 3.Element de culoare afișate pe monitor și culoarea reală nu poate fi exact la fel, vă rugăm să înțelegeți
Despre Transport 1. Noi nu platim taxe vamale, este responsabilitatea cumpărătorului, dacă taxa vamală cauzate cumpărătorilor să se întoarcă, noi nu restituie taxa de transport.
2.Timpul estimat de transport arată pe aliexpress numai pentru referință, nimeni nu poate garanta că pachetul va ajunge în timp de asteptat, nici noi, nici Aliexpress poate controla timpul de transport cost, deci noi nu oferim Livrare La timp garanții, dar putem garanta că cumpărătorul va fi capabil de a obține bunuri sau a obține o rambursare completă după problema de transport.
3.Dacă este posibil, vă rugăm să verificați întotdeauna de urmărire numărul de parcelă pentru a se asigura că pachetele nu vor fi returnate dacă livrarea eșec.
4.Dacă cumpărare în vrac, vă rugăm să contactați-mă, voi alege mai rezonabil și economic mod de transport pentru tine.
5.Unele țări sau regiuni nu sunt în sfera noastră de transport pentru tranzacționare motive de securitate. Vă rugăm să contactați-mă dacă cumpărătorul nu trebuie să trimită articole pentru aceste țări. Sfaturi suplimentare 1. De transport maritim în america de sud prin intermediul express, cum ar fi brazilia/chile, vă rugăm să ofer fiscal numar/numar de Telefon/e-Mail sau de transport maritim poate fi întârziere sau pauză. 2. Trimite pachetul spre rusia prin SPSR nevoile cumpărătorului de e-mail sau de a provoca întârzierea livrării

Caracteristicile propunerii

Lama Cantitate:
FDTLA155, FDTLA205, FDTLA255, FDTLA305
Nume De Brand:
BARROW
Cerere:
Caz De Calculator
Linii:
Nici unul
Numărul De Model:
FDTLA FDTLA155 FDTLA205 FDTLA255 FDTLA305
Tip:
Fan
Materialul De Radiator:
Cupru
Zgomot:
25dBA
Dimensiune Ventilator:
120x120x25mm
Pachet:
Da
Volumul De Aer:
30CFM
putere:
1.56 W
Rulment:
Lichid De Rulment
Interfață De Putere:
3PIN
Fan Viață:
30000 ore
Ventilator De Control Al Vitezei:
2500 RPM

Cumpărătorii așa cum aleg