70x70x15mm DC 12V 3pin Calculator Portabil Cooler Mic PC CPU Racire Ventilator radiator
Renovado - 16 %

70x70x15mm DC 12V 3pin Calculator Portabil Cooler Mic PC CPU Racire Ventilator radiator

Disponibil pentru ordine
RON 5.96
RON 5.00
În stoc:


70x70x15mm DC 12 V 3pin Calculator Portabil Cooler Mic PC CPU Racire Ventilator radiator
Conector : 3pin
Tensiune de alimentare : 12 V DC
Dimensiune : 70x70x15mm
12v DC fără Perii Ventilator pentru netedă și funcționare silențioasă
Se conectează la placa de bază cu un 3-pin Molex conector
Este ușor de utilizat,Convenabil pentru a repara erorile de pe carcasa pc-ului sau cpu, vga radiator ,și de a folosi pe un alt produs,pentru a menține pc-ul în condiții Normale de temperatură mediu.
1 x 3 P ventilator de răcire 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Caracteristicile propunerii

Fan Viață:
40000 ore
Linii:
3 Linii
Numărul De Model:
pc cooler ventilator
Nume De Brand:
VAKIND
Interfață De Putere:
3PIN
Tip:
Fan
Dimensiune Ventilator:
70x70x15mm
Pachet:
Da
Zgomot:
26dBA
Cerere:
Hard Disk
Volumul De Aer:
38CFM
PROCESOR compatibil:
Alte
Ventilator De Control Al Vitezei:
2800RPM
Materialul De Radiator:
Alte

Cumpărătorii așa cum aleg