Litepro bicicleta aluminiu V-brake extinde biciclete de frână adaptor birdy refit BYA412 to16inch, SP8 la 451, piese de bmx

Litepro bicicleta aluminiu V-brake extinde biciclete de frână adaptor birdy refit BYA412 to16inch, SP8 la 451, piese de bmx

Disponibil pentru ordine
RON 50.00
În stoc:


Litepro bicicleta aluminiu V-brake extinde biciclete de frână adaptor birdy refit BYA412 to16inch, 16inch la 349, SP8 la 451, bmx părți Notă : doar se potrivi cadru de aluminiu, cadru din oțel nu se poate folosi. Greutate 60g
Urmați este 16inch biciclete de frână refit la 349 de biciclete.
1. Transportul este aproape de transport maritim prin intermediul Aliexpress Standard de Transport maritim , va avea număr de urmărire pentru dvs. de pachet.
2 Instrucțiuni : greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați.
3. Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi pentru a adăuga transport de marfă.
4. Instrucțiuni : timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp, vă rugăm să fie pacient să aștepte pentru ei. chiar aș vrea să poți să le primească mai devreme.
După-vânzare de servicii :
Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prietenos, prin următoarele modalități :
1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate deschide disputa în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.
2-a făcut Om deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.
3 Produs de calitate program de procesare :
1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.
2) Nu orice produse este perfect, dacă produsul nu are defecte și le puteți folosi, va vom trimite cupon de magazin ca o compensație.
Feedback-ul :
1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat ce le primesc. Vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problema până mulțumit.
2. Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul rău înainte de a ne contacta.
Fiscale :
Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, cumpărătorul trebuie să responsabil pentru toate taxele. Datorită fiscal, cumpărătorul refuză de a primi bunuri, cumpărătorul trebuie să Responsabilă pentru transportul de marfă și acasă.
Doresc aveți o experiență de cumpărături mare aici!

Caracteristicile propunerii

culoare:
Rosu, Negru
Material:
aliaj ușor
Dimensiune:
451
Nume De Brand:
OUMIAO
Numărul De Model:
451
Utilizarea:
BMX
Sistem De Frânare:
V Brake (Frână Roată De Fricțiune)
Componente:
Etrierului De Frână

Cumpărătorii așa cum aleg