Îngroșat dublu coral pânză de catifea super prosop absorbant mop podea departe mobilier din sticlă, pânză de curățare
Renovado - 12 %

Îngroșat dublu coral pânză de catifea super prosop absorbant mop podea departe mobilier din sticlă, pânză de curățare

Disponibil pentru ordine
RON 15.92
RON 14.00
În stoc:


Nume produs : Dublu gros coral pânză de catifea
Produs material : Poliester / poliamidă extrafin fibre
Caracteristici produs :
1 , extrafin producție de fibre , poate suge bine de praf și păr ;
2 , absorbția de apă de performanță este bun , curat, fără a lăsa semne de apă ;
3 , textura moale , usor de curatat ;
4 , rezistenta la uzura puternică , aruncând firimituri ;
5 , foarte potrivit pentru podea de curățare .
Metoda de utilizare :
Stem cu 1 , în general, nevoie puternică de decontaminare poate fi folosit umed ;
2 , poate fi instalat în clemă tip de podea din caietul de sarcini diferite, de a trage cu privire la utilizarea , și poate fi, de asemenea, utilizat singur ( umed ) .
Geam de protecție pot fi aplicate următoarele obiecte :
Canapea de piele , mobilier , podea , gresie, faianta , piatra , piese de placare etc.
Când agent de protecție pulverizat pe prosop după ștergerea cu prosopul pentru a șterge corpul , poate fi, de asemenea, agent de protecție pulverizat pe suprafața cu un prosop pentru a șterge .
Caracteristicile de performanță ale extrafin pânză de fibre :
În comparație cu tradiționale de prosop de bumbac , microfibră prosop are șase caracteristici principale :
Super-absorbant : extrafin fibre filament în opt disc cu portocaliu petală tip de tehnologie , face fibra de suprafață crește , materialul porozitatea crește , cu ajutorul capilar wicking efect sporit de apă efect de absorbție . Absorbție rapidă a apei și de uscare pentru remarcabilă caracteristică .
Puternic detergente : microfibra diametru este de 0,4 um, doar 1 / 10 mătase , particule de praf , secțiunea specială poate mai eficient de captare fel de mici ca de cativa microni de degresare , curățare efect este foarte evident .
Nu scăpați de lână : de înaltă rezistență filamente sintetice , nu este ușor de a sparge , warp de tricotat tesatura , nu invarte , nu de pe inel , fibrele nu sunt ușor să se desprindă de pe suprafața de prosop . Curățare prosop făcut de acesta este adecvat în special pentru lustruit vopsea de suprafață pentru placare suprafață , sticlă , instrumente și ecrane LCD , în mașină film procesul de curățare a sticlei , se poate realiza efectul ideal de film .
Viață lungă : extrafin fibra rezistenta , tenacitate, astfel încât durata de serviciu este de 5 ori mai mult decât obișnuit prosoape , repetate de spălat este în continuare același tip . În același timp , polimeri-fibre nu produce hidroliza proteinele, cum ar fi fibre de bumbac , chiar și după utilizare nu se usuce , nu mucegai , putregai , de asemenea, nu va rasa bacterii , produce miros ciudat , are o viață lungă .
Ușor de curățat : prosop obișnuit atunci când în uz , numai ca va fi praf , ștergeți suprafața cu ulei , murdărie depuse direct pe fibra de suprafață , includerea între fibre , nu este ușor pentru a elimina , utilizați pentru o lungă perioadă de timp, chiar și devine greu să-și piardă elasticitatea, de impact . Extrafin fibre prosoape numai prin utilizarea de apă sau un pic de detergent de spălare , ușor de curățat .

Caracteristicile propunerii

Caietul de sarcini:
30X40CM, 40X50CM
Utilizare:
Curățare
Producție:
Bureților
Material:
Micro-Fibre
Caracteristică:
Eco-Friendly
Numărul De Model:
C-ZHONG
Articol Greutate:
70G

Cumpărătorii așa cum aleg