P-Flacără 1:1 Rășină Craniu Sculptura Educație Și Pictură dedicată Medicale Model Realist Lifesize Acasă Decorare Accesorii
Renovado - 49 %

P-Flacără 1:1 Rășină Craniu Sculptura Educație Și Pictură dedicată Medicale Model Realist Lifesize Acasă Decorare Accesorii

Disponibil pentru ordine
RON 100.00
RON 51.00
În stoc:


Preț de pornire : $15.99 Preț : 5.99 Dolari Preț : 17.99 Dolari Preț : 15.99 Dolari Preț : $42.00 Preț : 12.99 Dolari P-Flacără 1 : 1 Rășină Craniu Sculptura Educație Și Pictură dedicată Medicale Model Realist Lifesize Acasă Decorare Accesorii
sfârșitul Descriere
Produse informații :
. 100% de brand nou
. material : rasina
. Culoare : ca imagine
. pachet : 1 buc într-o cutie de spumă
Vă rugăm să Rețineți : Pentru că acest produs este realizat manual, culoarea va fi un pic diferit,dimensiunea va fi un pic diferit (within1-3cm),vă Rugăm să înțelegeți
suntem craniu fabrica!
ne va fi responsabil pentru craniu de calitate !
Vă rugăm să cred că sinceritatea noastră!
Dacă nu este mulțumit cu craniul , vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback-ul,vă vom oferi un răspuns satisfăcător!
Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW
Inainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole.
Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda dvs., dacă este posibil.Vom livra produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris-o în Ali Express,dacă vrei să te schimbi,trebuie să mă observe asta.
Despre Transport :
Comanda dvs. va fi procesată în 48 de ore de la plată.Și eu vă va oferi numărul de urmărire pentru fiecare comanda.
Orice taxe vamale sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
În scopul de a vă ajuta să obțineți un pachet cu gratuit taxa sau impozit mai mic prin vamale,voi declara ca "cadou", cu o valoare mai mică.
Noi nu suntem responsabili pentru orice întârziere de ordine după expediate.Dar voi urmări cele mai noi informații pentru comanda dumneavoastră și a vă ajuta tot drumul.
De fapt,am dori, de asemenea, mărfurile să fi livrare în curând,astfel încât fiecare cumpărător va fi mulțumit de serviciile mele.Dar viteza de China post este în afara controlului meu.
Daca nu ajunge coletul dar termenul de livrare se apropie,vă rugăm să-mi ceară să extindă data de livrare.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.
Despre Feedback-Ul :
Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Vă rugăm să faceți clic de 5 stele în feedback-ul dacă vă plac articolele mele și servicii. Eu va oferim preturi competitive si servicii mai bune de tot.
Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe Ali Express.Am înțeles nefericirea s-ar putea avea în cazul în care pentru a merge în neregulă,dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi rezultate satisfăcătoare.
Despre Politica De Rambursare :
Dacă ai primi articol dar nu este mulțumit cu el,îl poți returna în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.
Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII!
Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI numărul de urmărire de transport maritim, și un motiv specific pentru a reveni.
Dinozaur Craniu Model doar c linge pe imagine

Caracteristicile propunerii

Material:
Rășină
Caracteristică Regională:
Europa
Tema:
Oamenii
Nume De Brand:
P-flacără
Material:
Rășină

Cumpărătorii așa cum aleg