CCCP în aer liber Republicii Federale ruse rusia steaguri Țară Banner de Poliester de Inalta Calitate pavilion rusesc Decor Acasă

CCCP în aer liber Republicii Federale ruse rusia steaguri Țară Banner de Poliester de Inalta Calitate pavilion rusesc Decor Acasă

Disponibil pentru ordine
RON 9.56
În stoc:


*********************************************** *****************************
În aer liber Republicii Federale ruse Țară Banner de Poliester de Inalta Calitate pavilion rusesc Interior
****************************************************************************
Notă : suntem de ambalare în cutie de plastic.din cauza internaționale de transport maritim este o lungă perioadă de timp de călătorie.Cutia poate va aplatiza pe drum,vă rugăm să înțelegere.
Dimensiune : 90*60 cm ; 90 * 150 cm
Acesta are 2 părți, dar nu este "verso", ca în două steaguri cusute împreună spate în spate.
Partea opusă fiind un revers sau o imagine în oglindă a părții frontale, cu cuvinte dacă sunt invers.
Steagul este precupețit pentru a zbura cu mândrie în aer liber sau utilizate în interior pentru a atarna pe un perete.
Ea are în plus cusut tot drumul în jurul valorii de marginea de durabilitate.
****************************************************************************
Transport maritim și de manipulare :
1. Articolele vor fi trimise în termen de 1 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată.
2. Am expediat pachetul de la paypal adresa înregistrată numai,vă rugăm să comfirm adresa este corectă înainte de plată.
3. Elementele vor fi livrate din China, timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori. Următoarele este timpul estimat ca experienta noastra :
A) Statele Unite ale americii(Express mail din China, apoi de Prima Clasa e-Mail prin USPS) : 12-24 zile lucrătoare.
B) Marea Britanie ,Canada,Australia și cele Mai multe țări Europene(Air Mail prin Hong Kong sau China Post) : 15-40 zile lucrătoare.
C) Alte țări(Air Mail prin Hong Kong sau China Post) : 18-55 zile lucrătoare.
4. Dacă nu obține ambalarea în timp, vă rugăm să ne contactați în primul rând, noi va oferim ajuta să-l rezolve. Vă mulțumesc pentru înțelegere.
********************************************************************************
Politica De Returnare Și Feedback-Ul :
Noi nu suntem responsabili pentru taxelor vamale sau a taxelor la import.
Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.
Am putea oferi restituire și de rambursare cerere este disponibil numai cererile în termen de o săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.
Oferim rambursare de 100% , dacă elementul este rupt înainte de sosire, tot ce trebuie să faceți este de a trimite-ne imaginile clare pentru a arăta că este rupt. Situația defect trebuie să fie observat în termen de 7 zile de la livrare.
Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.
Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre, cât mai exacte posibil, și cu cea mai mare conștiinciozitate din partea noastră.Cu toate acestea, pentru a evita eventualele omisiuni, respectuos solicit ajutorul dvs. în a ne ajuta pentru a face acest lucru o tranzacție reciproc satisfăcătoare de Bine revizuirea element descriere și fotografii, și de a pune toate întrebările Înainte De Licitare.
Vă rugăm să Rețineți că dimensiunea și culoarea de reprezentare sunt supuse de fabricație variație și nu poate fi exactă. De asemenea, rețineți că setările monitorului poate varia de la calculator la calculator și pot denatura culorile reale. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a plasa oferta.
********************************************************************************
Contactați-ne :
Feedback-ul pozitiv este viața noastră. P leasing lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR. Înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a obține o soluție mai bună.

Caracteristicile propunerii

Stil:
Zbor
Numărul De Model:
NN00200000
Steaguri Si Bannere Material:
Non-țesute
Utilizare:
Drapelul Național
Nume De Brand:
Candiway
Tip:
Tipărite
Catarg Material:
Nici unul
Tesatura:
Non-țesute

Cumpărătorii așa cum aleg