ULT-cel Mai bun Cablu de Extensie USB 5M 10M 15M 20M 25M 30M USB2.0 Active Repetor Un Mascul la O Femelă Cabluri Lungi Cu Amplificator de Semnal
Renovado - 14 %

ULT-cel Mai bun Cablu de Extensie USB 5M 10M 15M 20M 25M 30M USB2.0 Active Repetor Un Mascul la O Femelă Cabluri Lungi Cu Amplificator de Semnal

Disponibil pentru ordine
RON 74.00
RON 64.00
În stoc:

USB 2.0 Active de Extensie/Repetor Cablu și Utilizare - Acest cablu vă permite să se extindă conexiuni USB între computer și dispozitive USB, astfel oferindu-vă libertatea de a trece de la desktop-ul în timp ce utilizați dispozitive USB - puteți să conectați dispozitive USB, cum ar fi imprimante, tastaturi, dispozitive de stocare, Afișare Link-ul USB afișează, șoareci și cele mai populare dispozitive USB de la distanță cu acest cablu - cablu dispune de un Tip de sex Masculin Un conector la un capăt, care se conectează la computer și un Tip de sex Feminin Un conector de pe celelalte care se conectează la cablul USB vrei să extindă Caracteristici Cheie - Premium de Protectie & Construit în Impuls Chipset : Cablu caracteristici premium de ecranare și un built-in impuls chipset-ul care oferă protecție împotriva interferențelor de la EMI/RFI semnale permițând astfel de înaltă performanță. - Conectorii placați cu aur : repetor cablu are conectorii placați cu aur, care rezista la coroziune semnal de puritate și durabil cu mai mult de 10000 de ori plug. - Dublu led, roșu pentru putere, verde pentru legături de date - DC-JACK de putere-e foame dispozitiv. Compatibilitate universală Nu driverele necesare pe orice sistem de OPERARE, inclusiv Windows, Mac OS, Linux, sistemul de OPERARE Chrome, etc. Specificatii tehnice : - Tip Conector : USB Tip a Male, USB Type a Female - Lungime Cablu : 5 M/10 M/15 M/20 M/25 M/30 M - Rata de Transfer : 480 Mbps PS : 1. Nu există nici un plus de putere necesare atunci când se conecteze la redus de energie necesare dispozitiv, cum ar fi USB Flash, Camera foto, tastatura, mouse-ul etc. atunci când conecta cu foame de putere, dispozitiv, cum ar fi HDD-ul, poate fi necesar să se conecteze în plus 5 V 2 A adaptor de alimentare. ( adaptorul nu este inclus, aveți nevoie pentru a cumpara sperately.) 2. Când prima dată pentru a utiliza, ar putea avea nevoie în termen de 30 de set-up automat driverul, daca doua oară, se poate citi dispozitivul dvs. acum odată conectat.
Pachetul inclus : 1 x ULT-cel Mai bun Cablu de Extensie USB 5 M 10 M 15 M 20 M 25 M 30 M USB2.0 Active Repetor Un Mascul la O Femelă Cabluri Lungi Cu Amplificator de Semnal de Chips-uri Despre noi : De la înființarea sa în anul 2010, ULT-cele mai BUNE au fost specializat în produse și soluții pentru dispozitive Mobile & accesorii PC, cum ar fi cablu de date, Audio și Video cabluri și Convertor (USB,HDMI, SATA,DP,VGA,DVI RJ45, etc) pentru a satisface nevoile diferite ale clienților. Vom înțelege că de calitate este premisa de tot pentru un brand international. Toate ULT-cele mai BUNE produse de uz Ro HS plângere de materii prime, reducerea impactului asupra mediului. Pret : preturile nu includ taxe de import, TVA sau alte taxe locale.
Livrare :
Vă rugăm să verificați adresa de livrare înainte de plată. Cele mai multe articole vor fi livrate în termen de 3-7 zile lucratoare. Și servicii poștale este în afara controlului nostru, uneori poate întârziere.
Garanție :
Toate produsele au garantie 12 luni perioada de după naștere, cu excepția utilizării necorespunzătoare cauzate de utilizatori.
Feedback-ul :
Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un 5-stele. Orice problemă, nu ezitați să ne contactați și vom fi apreciat că, dacă ați putea împărtăși cu prietenii tăi.
Serviciu On-Line De Timp :
9 : 00 la 18 : 00(GMT +8)
De luni până sâmbătă

Caracteristicile propunerii

culoare:
5m, 10m, 15m, 20m, 25m, 30m
Pachet:
Da
Utilizarea:
De Stocare Mobile,Dispozitive Inteligente,Camera IP,Calculatorul
Nume De Brand:
ULT-CEL MAI BUN
Pachet:
Pachet 1
USB Tip:
Standard
Numărul De Model:
Cablu de Extensie USB cu IC
Certificate:
ROHS
Tip:
USB 2.0 de sex masculin la feminin cablu lung
Funcția:
USB 2.0 Cablu de Extensie cu IC
Lungime:
5m/10m/15m/20m/25m/30m
fabrica:
da si personalizate sunt bine ati venit
Caracteristică:
USB 2.0 de sex masculin la feminin cablu de extensie
Caracteristică 2:
usb 2.0 SUNT la AF extender
caracteristică 3:
USB extender cablu Cu Semnal de Rapel chipset
caracteristică 4:
USB2.0 Active Repetor cablu
Caracteristica 5:
usb 2.0 cablu de extensie cu ampliffer

Cumpărătorii așa cum aleg