4buc/set 2080cm Elastic Tensiune Benzile de Rezistență 4 Nivele de Cauciuc Bucle Benzi de Yoga Culturism Musculare Echipamente de Fitness Expander
Renovado - 5 %

4buc/set 2080cm Elastic Tensiune Benzile de Rezistență 4 Nivele de Cauciuc Bucle Benzi de Yoga Culturism Musculare Echipamente de Fitness Expander

Disponibil pentru ordine
RON 100.32
RON 95.00
În stoc:

Daca comandati acest set de benzi de rezistență, va vom trimite cu o husă ca un cadou pentru tine.
Circuit închis de proiectare a acestui apartament trupa se potrivește confortabil în jurul valorii de partea superioară sau inferioară a picioarelor, astfel încât să puteți exercita muschii solduri si picioare. O mizerie de pulbere. Designul Fit-Bucla elimină necesitatea de a lega noduri.
Lungimea este de 41", iar circumferinta este de 82" care este mai mult decât alte trupe. Și această buclă este mai mare decât cele mai multe alte trupe pentru confort. Mare pentru Exerciții de Jos a Corpului.
Această putere trupa este cu totul nou KYLIN produs de SPORT,celebrul sportive de brand din China, de bună calitate.
Fabricat din 100% Pur din Latex de Cauciuc, aceste powerbands sunt similare cu Woody trupa și este utilizat pe scară largă ca un Cross Fit asistată de pull-up band. De asemenea, popularizat ca powerlifting benzi, aceste grele benzi sunt adesea folosite în combinație cu greutăți libere să ofere naturale ascendent rezistențele niveluri; atașați benzile de greutate baruri, banci sau squat rack-uri pentru un plus de rezistență în timpul ascensoare și explozive exerciții. Aplicabile pentru utilizarea cu sau fără greutăți.
Acestea sunt ideale pentru SUPER-puternic parlamentari, și pentru exerciții care implică partea inferioară a corpului, gambele, quad-uri, picioarele și fesele. Este folosit pentru a în condiții de siguranță crește intensitatea de antrenament, fără adăugarea de greutăți suplimentare la un bar. Pentru mai puternic de ridicare, se va adăuga o rezistență considerabilă la biceps si triceps exercitii. Crește rezistența la mediu la maxim de întindere circulara de bandă de până la 2,5 ori lungimea sa inițială sau combina cu bricheta benzi pentru un plus de tensiune.
Pachetul Inclus :
1× ROȘU banda de putere
1× NEGRU banda de putere
1× VIOLET banda de putere
1× GREEN power band
1× ALBASTRU banda de putere
1× PORTOCALIU banda de putere
Pentru că greutatea totală depășește 2kgs, în conformitate cu China e-pachetul de politici, va primit 2 pachete separate pentru acest ordin.
Am trecut 7 P certificare. Calitate și Siguranță garantat.
Raport De Testare

Caracteristicile propunerii

Cerere:
Pedala Practicanta
Nume De Brand:
KYLIN SPORT
Funcția:
Cuprinzător Exercițiu De Fitness
Numele Departamentului:
Unisex
culoare:
roșu negru verde violet
Este Personalizat:
Da
Gen:
Femei și bărbați
Locul de Origine:
China

Cumpărătorii așa cum aleg