De Vânzare la cald 220V 80W Lipit cu Miez de Fier de Încălzire Element de Înlocuire de piese de Schimb de Sudare Pentru 806AH China
Renovado - 4 %

De Vânzare la cald 220V 80W Lipit cu Miez de Fier de Încălzire Element de Înlocuire de piese de Schimb de Sudare Pentru 806AH China

Disponibil pentru ordine
RON 6.24
RON 6.00
În stoc:


De înaltă Calitate 220 V 80 W Lipit cu Miez de Fier de Încălzire Element de Înlocuire de piese de Schimb de Sudare Pentru 806 AH Caracteristici : •ciocan de lipit de bază element de încălzire este cel mai bun înlocuitor pentru vechiul core, pentru a asigura eficiență și durată de viață lungă de fier de lipit Locul de Origine : Guangdong China (Continentală) Tip : 806 AH Putere : 80 W Voltagle : 220 V ~ 50 HZ Tensiune de Intrare : 12 V Curent de Scurgere : ≤1m A Electric Putere : 3750 V Aplicabile Model : NR.806 AH Incluse :
1 x ciocan de Lipit de Bază Element de Încălzire
Termeni de servicii de Transport
Plata acceptam Alipay, T/T, Western Union, Paypal și Visa plată. Cu excepția Alipay, transforma taxa este de partea clientului. Vă rugăm să acorde o comanda în termen de 3 zile, și vom aranja de expediere 1-2 zile.
După serviciu Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Feedback-ul satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit withour obiecte și servicii. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Caracteristicile propunerii

Numărul De Model:
806AH
Intrare Voltagle:
220v
Putere De Ieșire:
80W
Dimensiuni:
20*235*20MM

Cumpărătorii așa cum aleg