1 metru lățime ușă fereastra din fibra de sticla ochiurilor de plasă de sârmă plasă de țânțari ecran de insecte

1 metru lățime ușă fereastra din fibra de sticla ochiurilor de plasă de sârmă plasă de țânțari ecran de insecte

Disponibil pentru ordine
RON 35.96
În stoc:

dolari /metru 4,99 metru
1 metru lățime ușă fereastra din fibra de sticla ochiurilor de plasă de sârmă plasă de țânțari ecran de insecte
Dimensiune : 1m latime x lungime 1m
Dimensiunea ochiurilor : 18x16,plasă de aproximativ 6 buc ochiuri la 1 cm
Pachet : ecranul este pliat,deci cutelor este normal,atunci când deschideți cutia, este mai bine să se rupă de mână, nu folosi foarfecele, în cazul În care a încălcat-o.
Transport
Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți un transport metod și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport,va vom trimite articole în termen de 4 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în anumite țări,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Costul de transport nu include taxe de import și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri în cele mai bune care putem,
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv,cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale,în cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă,cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ,Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Caracteristicile propunerii

culoare:
Alb, Gri
Tip:
De Etanșare Benzi
Dimensiune:
other
densitatea:
Alte
Material:
Alte
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
Alte
Material:
fibra de sticla + pvc

Cumpărătorii așa cum aleg