Ownice dvd Extern, Suport pentru Redarea DVD CD Numai pentru Ownice Masina Jucător de Radio Numai

Ownice dvd Extern, Suport pentru Redarea DVD CD Numai pentru Ownice Masina Jucător de Radio Numai

Disponibil pentru ordine
RON 187.96
În stoc:


Ownice dvd Extern, Suport pentru Redarea DVD CD Numai pentru Ownice Masina Jucător de Radio Numai
Scrisoare De Transport 1. De obicei, procesul de comenzi în următoarele 24 de ore după ce a plătit, este mai bine vei verifica e-mailurile în acest timp, dacă avem alte informații necesare de la tine.
2. Nu putem livra la P. O Box & nu poate livra fără receptor de telefon.
3. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este aceeași ca și completat în aliexpress ordine.
4. Brazilia clienții te rog, spune-fiscale nr. (CNPJ NR. sau CPF NR.) dacă alegeți DHL sau Fed Ex.
5. Rusia clienți vă rugăm să da-receptorul este NUMELE COMPLET.
6. Germania și Europa clienți, vă rugăm să furnizați EORI nr. dacă alegeți "Fed Ex" Transport maritim.
7. Zonă de la distanță, taxă excluse, pentru adresele menționate în zone Îndepărtate de pe DHL/Fedex-ul, va fi perceput un plus de 35$. Taxă de Import NU Suntem responsabili pentru ORICE taxe, personalizate sau comision vamal întârziere. În cazul în care parcela se întoarce înapoi la noi din cauza cumpărătorul refuză să plătească taxele de mai sus, NU ne-ar retrimite coletul până când cumpărătorul a finaliza aceste taxe și să plătească TOATE întoarcerea și retrimite cost. Cumpărătorul nu poate anula comanda sau cerere de rambursare bazat pe motivul de mai sus.
Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta cumpărătorii noștri pentru a minimiza riscul de a plati taxele. După experiența noastră, 90% poate ajunge la cumpărător, fără a plăti taxele, cum ar fi precizând ca element de probă sau cadou, dar încă găsi prețul este mai mic decât standardul și vă sunt alese pentru a plăti vamă! Returnare și Rambursare Toate produsele sunt de brand nou direct din fabrică. În cazul în care primiți un element defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după semnul de pe chitanță. Va vom returna sau înlocui.
Reveni în termen de 7 zile de la primirea poate fi restituire (exclude de transport de marfă)
Reveni în termen de 20 de zile de la primirea poate fi înlocuit.
Reveni în termen de 1 an de la data cumpărării pot fi reparate.
Este responsabilitatea clientului să plătească pentru taxele poștale de returnare și livra elementul înapoi la noi. Va vom trimite înapoi la costurile noastre.
Toate declarațiile trebuie să fie confirmat de după personalului de serviciu, nu suntem răspunzători pentru orice pachet întoarcere fără notificare prealabilă.
Pentru non-defecte se întoarce, nu va fi o taxă administrativă aplicată. Garanție UN An Garanție Fabrica (accesoriile nu sunt incluse).
Garanția va fi anulată de la :
(1) Prejudiciul cauzat de : Nejustificate uzura si rupere, murdărie, utilizat în mod abuziv, instalarea necorespunzătoare sau de exploatare, neglijare, accident.
(2) Orice daune cauzate de ambalare necorespunzătoare atunci când cumpărătorii returna produsul la noi.
(3) Dacă produsul a fost demontat sau reparat de persoane neautorizate. Feedback-ul Clientului satisfăcătoare este scopul nostru final. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul .
Dacă aveți o problemă sau întrebare, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu sau de a părăsi orice tip de feedback.
Toate mesajele sau e-mailurile vor fi răspuns în termen de o zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-trimite e-mail sau plângere la managerul nostru.

Caracteristicile propunerii

Nume De Brand:
Ownice
Numele Modelului:
OTS030
Tip De Element:
DVD extern cutie

Cumpărătorii așa cum aleg