2 buc/lot Ghostbusters Ghost Busters Patch-uri Pentru Haine de Fier Pe Coase Pe Țesături Brodate Insigne Aplicatiile DIY Îmbrăcăminte Accesorii
Renovado - 12 %

2 buc/lot Ghostbusters Ghost Busters Patch-uri Pentru Haine de Fier Pe Coase Pe Țesături Brodate Insigne Aplicatiile DIY Îmbrăcăminte Accesorii

Disponibil pentru ordine
RON 7.96
RON 7.00
În stoc:


Instrucțiuni pentru cum să fier pe patch-uri
Pasul 1. Loc de patch-uri pe oriunde de pânză direct.
Pasul 2. Se acoperă cu o pânză subțire pe patch-uri,și apoi de fier pe.Evitați să utilizați Fierul de calcat direct pe patch-uri pentru a proteja patch-uri în condiții de temperatură ridicată.
Pasul 3. Apăsați continuu de fier în jurul valorii de 40-60 de secunde și temp.Aprox 120-150(Depinde de grosimea de pânză).
Pasul 4. Muta fier de călcat,așteptați să se răcească complet.
Pasul 5. Dacă adherece nu este perfect,vă rugăm să repetați Pasul 3 și Pasul 4.
Vă rugăm să observați! Din cauza fotografice tehnice și de iluminat roblem.Imaginile apariția un pic cromatism, compara cu produse Reale.
Multumesc.
DESCRIERE :
3pcs/lot Ghostbusters Ghost Busters Patch-uri Pentru Haine de Fier Pe Coase Pe Țesături Brodate Insigne Aplicatiile DIY Îmbrăcăminte Accesorii
TRANSPORT :
Noi, de obicei, nava elementele prin intermediul Economiei par Avion. Elemente localiza în China.Timp de transport maritim pentru cele mai multe țări au nevoie de 7-35 zile lucrătoare.Vă mulțumesc pentru cooperare.
În plus NE$2.56 va fi adăugat la prețul total dacă aveți nevoie de numărul de urmărire.
RETUR :
Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil dacă elementele sunt defecte sau greșit.Vom retrimite elemente sau putem rezolva problemele împreună.Suntem bucuroși să primim scrisoarea dumneavoastră.
Vom încerca să răspundă în termen de 24 de ore(poate că suntem în alt fus orar).Vă mulțumim pentru înțelegere.

Caracteristicile propunerii

Tip De Produs:
Patch-uri
Dimensiune:
9*8.1cm
Caracteristică:
Handmade,Eco-Friendly
Stil:
Fier-Pe
Technics:
Brodate

Cumpărătorii așa cum aleg