DuoWeiSi Imprimantă 3D Părți MK8 Aluminiu Extrudare Kit Cu NEMA 17 Motor pas cu pas 1,75 MM Pentru Imprimanta 3D RepRap Prusa i3 dropshiping

DuoWeiSi Imprimantă 3D Părți MK8 Aluminiu Extrudare Kit Cu NEMA 17 Motor pas cu pas 1,75 MM Pentru Imprimanta 3D RepRap Prusa i3 dropshiping

Disponibil pentru ordine
RON 68.12
În stoc:


MK8 Aluminiu Extrudare Kit Cu NEMA 17 Motor pas cu pas 1,75 MM Pentru Imprimanta 3 D Rep Rap Prusa i3
Notă :
Acest kit au DOUĂ opțiuni : Una este ( F orward Direcție ) Suport + Motor . Celălalt este doar o ( F orward Direcție ) Suport !! Vă rugăm să rețineți că înainte de a cumpăra !!!!
Descriere :
Acest kit poate ajuta să vă îmbunătățiți calitatea imprimării de a scăpa de filament alunecarea. Aluminiu nu se înmoaie la imprimarea de temp ca de plastic imprimate părți poate, ceea ce duce la mai puțin de ghidare tensiunea arcului, cu filament alunecarea, imprimă rău. Hardware-ul este inclus în kit, dar s-ar putea, de asemenea, nevoie de suplimentare cu șuruburi pentru a monta radiator cu ventilator, pentru un exemplu. Distanță scurtă Motor pas cu pas : 42 HD4027-01 Vedea furnizate datasheet pentru opțional 57 oz-in NEMA 17 motor pas cu pas (ultima poza) Pachetul inclus :
1 x Aluminiu principal extruder corpul 1 x Aluminiu tensiune manetă 1 x Ghidaj rulment pentru 1,75 mm cu incandescență 1 x Alamă de transmisie 1 x de Înaltă tensiune de primăvară 1 x Asamblare șuruburi 1 x Motor pas cu pas, 40mm corp lung, cu cablu (dacă motorul inclus opțiune este selectată)

Caracteristicile propunerii

Tip De Element:
Suportul(Sprijinul)
Nume De Brand:
DUOWEISI

Cumpărătorii așa cum aleg