Navina 0.15 C Curba (8/9/10/11/12/13/14/15mm) Opțional False, Extensii de Gene, Machiaj Instrument Moale Ochi Gene False pentru Frumusetea Ochilor

Navina 0.15 C Curba (8/9/10/11/12/13/14/15mm) Opțional False, Extensii de Gene, Machiaj Instrument Moale Ochi Gene False pentru Frumusetea Ochilor

Disponibil pentru ordine
RON 7.16
În stoc:


Caracteristici : 100% de Brand Nou Greutate : 20g Culoare : Negru Material : senior Artificial Sintetic de Curba : C Lungimea Curbei : 8/9/10/11/12/13/14/15mm Grosime : 0,15 mm Ușoare și naturale Potrivite pentru machiaj profesional sau uz casnic 1 tava C Curba de extensii de gene Pachetul de Conținut : 1 CAZ de extensii de gene Notă : Pe tava vine cu o cutie. Clientul Observa :
1) Dacă aveți orice întrebări cu privire la timpul de transport maritim & defecte de calitate si articole nu a primit, va rugam să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ, vă putem oferi un satisfăcut de răspuns și rezoluție.
2) Ne promite să ofere cele mai bune servicii pentru clientul nostru valoroase. Vindem produse de calitate cu cel mai bun preț și servicii premium. Orice întrebare va fi răspuns în termen de 24 de ore(cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică).Dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați.
Plăți :
1) Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de Livrare este corecta. Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.
2) vă Rugăm să lăsați o notă în plată notă atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale (culori/dimensiuni).
3) Un număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.
Transportul Si Predarea La Termen :
1) Am expediat în întreaga LUME ca CADOU.
2) Elementele vor fi livrate în termen de 1-2 zi lucrătoare după plata finalizat primit.
3) Elementele sunt expediate din hong kong Post Airmail(va vom trimite pachetul cu acces gratuit la numărul de urmărire), ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 la 30 de zile lucrătoare.
4) timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare. Dacă nu poți să-l primească după 38 de zile. Vă rugăm să ne contactați pentru rezoluție.
5) de Transport maritim poate fi influențat de sărbători, evenimente și alte incertitudini. Nu putem garanta timpul de sosire.
6)vă Rugăm să fie remarcat faptul că client din ITALIA sau Brazilia, din cauza ta țări strict politică PERSONALIZATĂ a MARFURILOR din Asia de Est, viteza de livrare poate fi în mare măsură amânată .
7) Dacă vă displace aparent de mult timp de transport maritim, vă rugăm să nu liciteze. Nu vrem pentru a obține un negativ sau neutru sau un nivel scăzut DSR scor doar pentru transport.
8) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
9) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Se Întoarce Și De Rambursare :
1) DOA(Dead On Arrival) sau Element Greșit vor fi oferite de schimb. Restituire va fi oferit dacă stocul nu este disponibil.
2) Cumpărătorul trebuie să plătească costurile de returnare. Element returnate trebuie sa fie nedeteriorate, in ambalajul original.
3) Dacă doriți o rambursare, pentru a elementului defect sau alte probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ai obținut. Taxa referitoare la intors corespondență ar trebui să fie depășit de unul singur.
4) Mai mică de 0,5% din pachet, uneori, poate fi pierdut,dar vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta.Dacă încă nu reușesc să obțină produsele comandate în termen de estimarea de timp,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, la fel de repede ca tine poate.Ne va fi responsabil pentru retrimiterea elemente noi.

Caracteristicile propunerii

Curl:
C
Grosime:
0,15 mm
Lungime:
8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 12mm, 13mm, 14mm, 15mm
Tip De Element:
Gene False
False Tip P:
Benzi Complet De Lovituri De Bici
Numărul De Model:
M1202
Gene False Terrier:
Plastic Negru Terrier
Fals P Lungime:
1cm-1,5 cm
Gene False Ambarcațiuni:
Semi-Realizate Manual
Dimensiune:
0.15C
Cantitatea:
1
Gene False Stil:
Naturale, De Lungă
Gene False Material:
Par Sintetic
Nume De Brand:
navina
Lungime:
8/9/10/11/12/13/14/15mm
Duritate:
Moale
Grosime:
0,15 mm
original:
China Continentală

Cumpărătorii așa cum aleg