Nou/Orig pentru Lenovo ThinkPad X250 X240 zonei de Sprijin pentru mâini Capacul Cu 3 Chei Telecomanda cu Touchpad și Cititor de Amprente Comutator de bord 00HT390

Nou/Orig pentru Lenovo ThinkPad X250 X240 zonei de Sprijin pentru mâini Capacul Cu 3 Chei Telecomanda cu Touchpad și Cititor de Amprente Comutator de bord 00HT390

Disponibil pentru ordine
RON 222.60
În stoc:


Nou/Orig Rama Tastatura zona de Sprijin pentru mâini pentru IBM Lenovo Think Pad X250 X240 Cu Trei Chei Telecomanda cu Touchpad și Cititor de Amprente 00 HT390
Stare : Nou și original FRU : 00 HT390 Cu trei chei telecomanda cu touchpad și cititor de amprente se Potrivesc pentru Lenovo Think Pad X250 Testate înainte de expediere și de 100% de lucru Garantie : 3 luni
Transport
1) tarifar de Import sau alte taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să verificați cu Obiceiurile locale înainte de a comanda. Vă rugăm să ne informați dacă aveți orice cerințe speciale privind transportul maritim declarație .
2) Elementele sunt expediate la ordinul adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că lăsați toate receptor de informații(adresa completa, numele complet și numărul de contact) corect.
Dacă adresa de e-mail este disponibil, veți primi e-mailuri de informații pentru a confirma adresa înainte de expediere și să actualizeze numărul de urmărire după livrare.
Dacă doriți să schimbați adresa, vă rugăm să ne contactați în termen de o zi . Noi nu suntem responsabili pentru greșit/adresa undeliverable.
De retur si Garantie
1) Toate elementele sunt testate și în stare bună înainte de expediere.
2) Dacă primiți un incorecte sau element defect, vă rugăm să ne contactați pentru înlocuire sau de restituire la primirea produsului.
3) Pentru orice motive personale(non-vânzător greseala) revenind de rambursare, vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile . Elementele returnate trebuie să fie în starea inițială, și a reveni taxa de transport maritim ar trebui să fie la un cost cumpărătorului. Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat. Cumpărătorii sunt responsabili pentru daunele și pierderile în timpul întorcându-se. Daca produsele sunt deteriorate atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorii nu vor obține o rambursare completă.
4) Noi oferim întreținere de trei luni. Articole cu defecte în perioada de garanție pot fi returnate. Cumpărătorii ar trebui să suporte costul de transport maritim. Vă rugăm să ne contactați pentru returnarea adresa. Vom repara sau le schimb URGENT.
5) Garanția nu acoperă elementele care sunt deteriorate fizic sau care NU sunt în condiții normale de funcționare, cum ar fi abuzul și instalarea necorespunzătoare.
Feedback-ul
Pentru a satisface toate satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru, iar noi suntem mereu aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru tine.
Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.
Cu amabilitate un minut să ne lase feedback-ul pozitiv si rating de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme sau probleme cu produsele noastre, vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru sau comentarii negative. Crede-ne că vom face noastre cele mai bune pentru a le descifra pentru a satisfactia dumneavoastra.
Sprijinul dumneavoastră și înțelegere sunt foarte apreciate.
Multumesc.

Caracteristicile propunerii

Cerere:
Laptop
Nume De Brand:
DZ-LUME
Compatibil Marca:
Lenovo
Numărul De Model:
x250
De Tip Pentru Componente:
Zona De Sprijin Pentru Mâini Bezel
culoare:
Negru
FRU:
00HT390
Caracteristică:
cu trei chei telecomanda cu touchpad și cititor de amprente
Starea:
Original si nou

Cumpărătorii așa cum aleg