De înaltă calitate, 17.3 notebook-uri de Înlocuire ecran led display Laptop LCD-matrice Pentru Lenovo IdeaPad G710 G780 G700 1600*900 40pin

De înaltă calitate, 17.3 notebook-uri de Înlocuire ecran led display Laptop LCD-matrice Pentru Lenovo IdeaPad G710 G780 G700 1600*900 40pin

Disponibil pentru ordine
RON 248.00
În stoc:


Notă : vă Rugăm să notați de calculator de brand,model si ai nevoie de modelul LCD înainte de plată ,Vom verifica produsele de care aveti nevoie , atunci va trimite la tine! Vă mulțumim pentru alegerea produselor noastre! Cumpărătorii să acorde o atenție :
1.
Primirea de bunuri, în același timp, vă reamintesc încă o dată deschide în fața express cargo forma, aspectul, numărul de controale pentru a semna. De exemplu : dacă modificarea nu va afecta utilizarea, în special cu cristale lichide, fără daune, indiferent dacă sunt sau nu cu numărul de comenzi și facturi de fapt consistent. Dacă apar întrebări, cum ar fi toate cu expeditorul trebuie imediat să verifice situația și să informeze de curierat sau respinge problemă părți.
2.
Ai semnat pentru mărfurile în același timp și implicit de servicii de securitate de articole. Express a plecat de marfă cauzate ca urmare a apariției de orice aparență de deformare, deteriorare, numărul de discrepanțe și deci eu nu va fi responsabil
3.
Primirea mărfurilor te rog nu uita finalizarea în timp util a testului a confirmat
4.
Când primiți bunuri, mai ales în ziua de testare ecran. (Unele ecrane nu este responsabilitatea noastră să-ecran vanzatori stoarce pur și simplu va apărea vânătăi. Nu instalați static saci de pământ în praful va intra cu iluminare din spate pete negre. Deci, pe langa ecran apare o linie luminoasă, negru și alb, celălalt nu este acoperită de garanție Huaping gama)
5. Client de returnare neconditionata nu va fi perceput 20% plată ca o compensație (clientul are propriile motive pentru a reveni, și nu probleme de calitate) Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.(În circumstanțe speciale, noi va notifica prompt de timpul de livrare)
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă . Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
După serviciu :
1.
Am promisiunea de o garantie de 90 de zile pentru acest produs, iar costul de transport pentru returnarea ar trebui să fie asigurată de către cumpărător.
2.
Cum ar fi om-a făcut factori, dezastre naturale, cauzate de daune în garanția noastră. De exemplu : instalat necorespunzătoare, Nick, tubul atinge rău, hrana, etc.. Magazin de vânzare de mărfuri au postat garanție fragile tag-uri, cum ar fi categorie de garanție în perioada de garanție fi rupt în sus. Deconectați sau pierdere sunt considerate a fi renunțarea la garanție, și nu vom accepta nici o responsabilitate.

Caracteristicile propunerii

Cerere:
Laptop
Nume De Brand:
CSZOJ
Compatibil Marca:
Universal Ecran
Cerere:
Laptop
Dimensiunea Ecranului:
17.3
QC:
100% testat unul câte unul
conector:
40pins
Rezoluție:
1600*900
Piata:
Peste tot în lume
Notificare:
Vă rugăm să notați modelul tau de laptop si ecran LCD model

Cumpărătorii așa cum aleg