Yanmai SF555 Mini Profesionale 3.5 mm Jack Studio cu Condensator Stereo Microfon de Înregistrare, Lungime Cablu: 1.5 m
Renovado - 10 %

Yanmai SF555 Mini Profesionale 3.5 mm Jack Studio cu Condensator Stereo Microfon de Înregistrare, Lungime Cablu: 1.5 m

Disponibil pentru ordine
RON 15.56
RON 14.00
În stoc:


1. Mini și portabil. Zgomotos anulare. De înaltă calitate microfon, prefectul recorder de voce.
2. De înaltă performanță microfon cu exactitate reproduce un sunet.
3. Bun material abs de calitate, special de călire tratament pe microfon plasă, accidentat.
4. Clasic aspectul la modă design
5. Microfon condensator de calitate idee pentru a canta sau pe chat pe internet, jocuri online, video chat și video-conferință, cum ar fi Skype, Youtube, Twitch, etc.
Model General SF555 Sensibilitate -30d B+/-3 db Raspuns in Frecventa 50 Hz-16k Hz Sensibilitate Reducere în Termen de -3d B la 1 V Impedanta = S/N Ratio >36d B Omni Directional Tensiune de Funcționare DC 1.5 V Interfata 3.5 mm jack Lungime Cablu 1.5 m Greutate 16g Pachetul Include Conținutul Pachetului 1 x Suport
1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, transport gratuit, poate fi urmărită numai în China, dar nici un detaliu informațiile de urmărire în țara dumneavoastră. 2. Atunci când data de livrare va fi sfârșitul și încă nu primiți coletul,vă rugăm să ne contactați și vom prelungi timpul de livrare 10-25 zile.Dacă încă nu primi coletul in 10 zile, va vom returna. 2. Dacă doriți înregistrate metoda de transport maritim, vă rugăm să selectați Ali Express Standard de Transport maritim sau China Post Air Mail.
1. Pentru securitatea tranzacției, magazin temporar Numai suport directe de plată on-line. 2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem. 3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
1. atunci când exprima vin, pls inspecție față de ea. semn dupa ce a primit. 2. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție. 3. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. 4. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. Vă rugăm să asigurați-vă că ceea ce ai trimis înapoi este produsul nostru și de garanție lable este lipit acolo,dacă nici o garanție lable sau nu produsul nostru, vom refuza restituirea sau schimb-o. 5. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin local post air mail atunci când trimite înapoi.
1. Cele mai multe produse sunt supuse plății drepturilor de import (de exemplu, în s. U. a.) sau alte taxe, si alte taxe, inclusiv taxa pe valoarea adăugată (TVA) sau alte impozite. Dacă acestea sunt aplicabile, acestea vor fi percepute și determinat atunci când transportul este procesat de către aplicabile agenției vamale din țara dumneavoastră. Vă rugăm să verificați țării de import politica de a înțelege și de a stabili aplicabilitatea și răspunderea pentru orice astfel de taxe sau impozite pentru produsele pe care le achiziționează. 2. Toate taxele aplicabile și taxele, dacă există, nu sunt incluse în prețul de achiziție de comanda sau de tranzacție. Dacă acestea se aplică și sunt percepute, atunci ei sunt (si nu sau produs producator sau furnizor) unic și exclusiv responsabilitatea, și va fi plătită de către dumneavoastră direct de la guvern sau de la firma de curierat, atunci când produsele sunt livrate. 3. De plată sus-menționate taxele, tarifele și taxele nu sunt (sau producătorul produsului sau a furnizorului) responsabilitatea 4. Noi nu va fi responsabil pentru orice transport sau vamale întârziere, deoarece acest lucru este în afara controlului nostru.

Caracteristicile propunerii

Stil:
Microfon Handheld
Nume De Brand:
yanmai
Pachet:
Da
Numărul De Model:
SF555
comunicare:
Cu fir
Setați Tipul:
Singur Microfon
Traductor:
Microfon Cu Condensator
Utilizarea:
Microfon Pentru Calculator

Cumpărătorii așa cum aleg