MJJC Brand 2018 de Înaltă Calitate Dublă Acțiune Polisat 21MM Orbită cu 5 inch placa suport 110V,220V si 240V sunt toate disponibile

MJJC Brand 2018 de Înaltă Calitate Dublă Acțiune Polisat 21MM Orbită cu 5 inch placa suport 110V,220V si 240V sunt toate disponibile

Disponibil pentru ordine
RON 534.48
În stoc:


Noul PRO Plus credem că este destul de simplu este cel mai bun aleatoare orbital masina de polisat disponibile pe piață astăzi.
Ne-am luat standard PRO și îmbunătățit cu un design nou organism și mai mari de 15mm arunca. Rezultatele sunt pur și simplu o mai ergonomic mașină care nu numai că funcționează mai lin, dar lustruit mai repede. Unic 15mm arunca simțim este optim pentru o actiune dubla de slefuit. Rămânând în același timp extrem de ușor de utilizat, este posibil pentru a acoperi o suprafata mai mare, eliminarea în mod eficient mai mult panza de paianjen, zgarieturi si holograme mai repede și cu mai puțin efort. Nu numai asta, dar din cauza orbita mai mare masina are noticebly vibrații mai puțin în comparație cu alte dublă acțiune lustruit.
Acest lucru face ca PRO Plus masina perfecta pentru corectarea, rafinare și finisare pentru toate tipurile de vopsea.
Aparatul în sine vine livrat cu opțiuni de 110v, 220v si 240v versiuni, este pe deplin marcajul CE și-a pace a mintii, de o 1 lună, producătorii de garanție. Îmbunătățiri includ o speciale anti-nod 3 metri de cablu.
Caietul de sarcini : Orbita Dimensiune : 21mm Placa Suport Dimensiune Filet : 5/16" (la fel ca Porter Cable, G220 și UDM e) Variabilă 6 Apelare : 1.600 la 4800 opm Greutate 2.3 kg (aprox) Livrat cu 2 plăci de suport, one150mm (6") și unul 125mm "5"). Se potrivește de 5,5" 6" 6,5" polsihing tampoane
Caracteristici cheie : Heavy Duty 880w Motor marcate CE / 110v, 220v, sau 240v toate disponibile 6 Metri Grele Cabl Aluminiu Viteze Capacul Carcasei CNC Terminat Gears energie Electrică Circuit de Feedback
FAQ :
Q : Cât timp va dura pentru a ajunge la mine?
R : în mod Normal coletul va dura 15-20 de zile pentru a ajunge la tine, dar, uneori, va dura 2 luni (Brazilia poate dura 3 luni) pentru ceva dincolo de îndemâna noastră în timpul transportului. Dacă nu primiți coletul în termen de 2 luni, care se pare că parcela este pierdut sau altceva, ai putea deschide un litigiu și ne-ar returna.Speranță pentru înțelegere și vă mulțumesc.
Q : Pot alege alte moduri de transport?
A : Da, ai putea alege căile de transport maritim, atunci când plasați comanda. Multumesc.
Q : Pot obține o reducere?
A : îmi pare Rău despre asta. Toate prețurile de pe pagina sunt cele mai avantajoase preturi le-am putea oferi. Dar ai putea obține unele cupoane pe pagina magazinului. Multumesc.
Q : de Ce durează atât de mult timp pentru a obține restituirea?
O : nu-ți face griji, în mod normal va dura 5-20 zile lucrătoare pentru a obține restituirea înapoi. Dacă nu, aveți nevoie pentru a merge cere la Serviciul Clienți pentru ajutor. Multumesc.
Q : starea De urmărire arată livrare nu a reușit, ceea ce ar trebui să fac?
A : Pentru această situație, aveți nevoie pentru a ridica coletul-te la oficiul poștal local cu numărul de urmărire sau de a cere personalului de acolo pentru a vă ajuta să urmăriți coletul. Deci, îmi pare rău pentru neplăcerile create.
Q : de Ce starea de urmărire nu se schimba la toate pentru o lungă perioadă de timp?
A : Este nevoie de timp pentru compania de transport maritim pentru a urmări bunuri și actualiza informații de urmărire, mai ales atunci când marfa este în curs de transport pentru transport diferite depozite. Speranță pentru înțelegere.
Q : Pot să digital factura?
A : Da, vă rugăm să ne furnizați adresa dvs. de E-mail. Ne-ar trimite la tine. Multumesc.

Caracteristicile propunerii

Goale Greutate:
2.3 kg aprox
Viteza De Stall:
6
Aplicabile Roata Diametru Gama:
5-6
Putere De Intrare Nominală (W):
800-900
Gama de viteze:
5000-6500
Nume De Brand:
MJJC

Cumpărătorii așa cum aleg