5V USB Micro Mici AVR ISP ATtiny44 USBTinyISP Programator Pentru Arduino Modul Bootloader

5V USB Micro Mici AVR ISP ATtiny44 USBTinyISP Programator Pentru Arduino Modul Bootloader

Disponibil pentru ordine
RON 7.92
În stoc:

USBtiny ISP este conceput pentru AVR ,bazat pe USB conector ISP-downloader. Oficial susținut de pentru Arduino IDE și compatibil usbtinyisp,putem arde pentru Arduino bootloader pe chips-uri, și, practic, orice program Atmel AVR microcontroller prin acest puternic AVR ISP programmer. Micul Programator ISP este în măsură să ofere 5 V de alimentare cu tensiune de la bord fiind programat. Dacă doriți să putere de bord prin intermediul ISP-ul trebuie să închideți SJVCC jumper de pe placa. Cu acest programator se poate incarca schițe și arde bootloader-ul de pe orice AVR placi de baza, inclusiv pentru Arduinos. Prin încărcarea o schiță cu un programator extern puteți elimina bootloader-ul și de a folosi spațiu suplimentar pentru schița dumneavoastră. Pentru Arduino ISP-ul poate fi de asemenea utilizat pentru a arde pentru Arduino bootloader-ul, astfel încât să puteți recupera chip dacă în mod accidental ați corupt bootloader-ul. Arderea bootloader-ul este, de asemenea, necesară atunci când utilizați un nou microcontroler ATmega în pentru Arduino, și doriți să utilizați bootloader-ul pentru a incarca o schiță prin intermediul USB-Serial de conectare. Acceptă ATTiny45 și ATTiny85 chip de programare arduino,etc. Caietul de sarcini : tensiune de Alimentare : 5 V Microcontroler : ATtiny44 (datasheet) Conexiune cu calculatorul : Conexiune micro USB cu placa de țintă : ICSP Bord dimensiune : 23x14mm(aprox) CUM SĂ UTILIZAȚI : Conectați pentru Arduino ISP-ul dvs. pentru placa Arduino e ICSP antete. Asigurați-vă că pentru a se potrivi orientarea prize uitandu-se la punct alb pe un colț al conectorului Deschis pentru Arduino IDE ,a ales hardware numele descărcat în"bord", Selectați "USBtiny ISP" sub "Arde Bootloader" meniu
Apoi bootlaoder începe pentru a descărca și finalizate după 10 secunde(atmega328)
Pachetul inclus :
1 x Micro USB 5 V Mici AVR ISP ATtiny44 USBTiny ISP Programator Pentru Arduino Modul Bootloader
Dragi prieteni, în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari, Aliexpress nu ne va permite trimite pachetul de nu sunt disponibile informații de urmărire de transport maritim metodă (cum ar fi China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, 4 PX Singapore Post, OM Pro). Deci, vă rog, alegeți China Post Air Mail/Ali Express Standard de Transport maritim în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari. Sau pls split comanda dumneavoastră, puteți trimite mai mult de 2 comenzi, asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari pentru a asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari, Rusia mai puțin de 2 dolari. Vă rugăm să alegeți China Post Air Mail/Ali Express Standard de Transport maritim, dacă doriți un complet de urmărire informații. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!
Dragă prietene, Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Multumesc pentru suport!

Caracteristicile propunerii

DIY Consumabile:
Electrice
Numărul De Model:
ATtiny44
Nume De Brand:
diymore
Tip De Ieșire:
Pls verifica descriere

Cumpărătorii așa cum aleg