MARUMINE Placa 2 x 3 puzzle creator de jucării MOC compatibil Jucarii Educative DIY cărămizi de Construcție
Renovado - 29 %

MARUMINE Placa 2 x 3 puzzle creator de jucării MOC compatibil Jucarii Educative DIY cărămizi de Construcție

Disponibil pentru ordine
RON 26.80
RON 19.00
În stoc:


Shopping Note Suedia Vamale ordine,elementul non-UE vor fi supuse TVA-ului, indiferent de ce valoare,rata de impozitare de aproximativ 25%. Element valoare de impozitare în țara de destinație. Element valoare > 150 EUR,va avea 12.5 EUR fiscal în țara de destinație.
Clientul din Suedia vă rugăm să rețineți că înainte de cumpărături.
Nume produs : 2x3 Placa de puzzle Jucării Pentru copii Produs Material : Plastic ABS Produs Pachetului : Pubble Sac dimensiune Produs : 24 X16x5 mm Calitate de mulțime : 100 buc/lot 14 Culori pentru tine de a alege. 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate! Dacă există orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. *Observație : Datorită monitoare diferite, vă rugăm să permiteți un pic diferit în culoare betwent imagini și de produs. Vă mulțumim pentru înțelegere!*
Despre Transport
1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numerele de telefon furnizate de tine sunt corecte. Și după plata compensate, ne va livra produsele în termen de TREI zile lucrătoare . 2. Timpul de expediere este de aproximativ 30 de zile, prin China Post Air Mail, și, uneori, poate fi mai mult din cauza de forță majoră. Prin urmare, dacă aveți nevoie de jucării pentru niște zile speciale, puteți cumpăra obiecte cu o luna mai devreme. 3. Nu suntem familiarizați cu obiceiurile de prelucrare în țările voastre. Dacă există, vă rugăm să ne spuneți ce ar trebui să se acorde o atenție înainte de timp, pentru a evita probleme inutile. 4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea CUMPĂRĂTORULUI . Despre Returnare și Schimb 1. Vă rugăm să păstrați produsele returnate NEFOLOSITE, NEDETERIORAT, înainte de a cere o returnare sau de schimb. 2. CUMPĂRĂTORUL este responsabil pentru a reveni cheltuielile de transport atunci când de transport maritim elementul înapoi la vânzător. Despre Service 1. Suntem un cinstit și de încredere vânzător de pe Aliexpress care garantează bunuri de înaltă calitate și prețuri rezonabile, precum și un serviciu bun. 2. Datorită decalaj de timp, noi nu poate fi la locul de muncă, atunci când încercați să vorbească cu noi. Prin urmare, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în orice moment atunci când este necesar și vom răspunde la tine cât de repede posibil. Despre Feedback-Ul Și Comentarii 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne dea un feedback POZITIV si rating de 5. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi. 2. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să NU EZITAȚI să ne contactați. Vom face toate eforturile pentru a rezolva probleme pentru tine.

Caracteristicile propunerii

Tip:
Blocuri
Plastic Tip:
ABS
Coduri de bare:
No
Avertizare:
Vârstele de 6+
Gen:
Unisex
Material:
Plastic
Nume De Brand:
MARUMINE
Intervalul De Vârstă:
> 6 ani
Numărul De Model:
3021 puzzle creator de jucării
Plastic Forma Bloc:
Auto-Blocare Cărămizi

Cumpărătorii așa cum aleg