RL-HM028A TS002 PT100 -20 +300 Inductiv Temperatura TEMP METRU Tahometru, contor de Ore Pentru ATV-uri Motociclete Dirt Bike Marin MX
Renovado - 25 %

RL-HM028A TS002 PT100 -20 +300 Inductiv Temperatura TEMP METRU Tahometru, contor de Ore Pentru ATV-uri Motociclete Dirt Bike Marin MX

Disponibil pentru ordine
RON 239.96
RON 180.00
În stoc:


Runleader este mândru să prezinte noua RL-HM028 A PT100 senzor de temperatură Digital cu Iluminare din spate Multifuncțional Temp Tach/contor de Ore.
Se poate lucra pe orice 2 sau 4 timpi motor cu gaz de până la 8 cilindri. Ea are un puternic Temp sistem,RPM sistem de măsurare,sistem de distribuție, precum și alte caracteristici unice de design.
Temp Sistem de Măsurare, Inclusiv : curent de măsurare de temperatura, MAX Temp și setarea de temperatură funcția de avertizare, temperatură unitate de afișare poate fi setat de utilizator, senzor de temperatură tip pot fi selectați de către utilizator, etc
RPM Sistem de Măsurare, Inclusiv : curent de măsurare a TURAȚIEI motorului ,înregistrarea și vizualizarea motor MAX RPM ,și stabilirea depășirii funcția de avertizare, RPM rata de refresh de 0,5 S ,etc.
Sistem de distribuție, Inclusiv : acumularea total de ore de funcționare TOT , CEAS , etc.
Design unic, Inclusiv : ușor de instalat,înlocuibil baterie CR2450+sursă de alimentare Externă,datele stocate în mod automat după înlocuirea bateriei,verde, lumina de fundal LCD de mari dimensiuni, design,Rata de rezistent la apa IP65,etc.
În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare. Ea are un brevet în China .
Există trei interfețe : Temp interfață, RPM interfață și Calendarul de interfață. Aceste interfață poate fi o schimbare de apăsați butonul.
Toate interfata va reveni la Temp interfață după o perioadă scurtă de timp.
Contorul indică temperatura curentă a punctului de încercare. După conectare corecte, temperatura se va măsura în mod direct și rata de reîmprospătare este de 8 secunde, dacă nu cinnected cu alimentare externă, 0,5 s, dacă este conectat cu sursa de alimentare externă.Temperatura erori de măsurare este de ±1% .
Acest contor de înregistrare MAX Temp care pot fi vizualizați și resetare prin apăsarea butonului de catre utilizator.Acest lucru ajuta utilizatorul cunoaște temperatura de punct de încercare de bine.
Cât de mare temperatura va deteriora lucruri bazate pe materialul acolo. Alt punct, limite diferite de temperatură.
Temperatura ridicată va face lucruri deteriorat. Cât de important este pentru a vă reaminti de temperatură înaltă ! Peste temperatura de alertă poate fi setat de către utilizatori.
Acest contor are 2 unități de temperatură în sistemul care poate fi setat de utilizator. Și, de asemenea, are 2 variante de senzor de temperatura.
Unul este PT100 senzor temp, temp gama -20- +300 grade Celsius.
Contorul arată curent RPM atunci când motorul este pornit. Calendarul precizie este 10 RPM. Comparativ cu turometru cu indicator,
se afișează RPM mai precisă. Ce e și mai remarcabil este că tach contor de ore poate înregistra motor MAX RPM cadrul odată ce perioada de lucru.
Cât de mare RPM va deteriora motorul bazat pe marca de motor. Brand diferit, diferite limitat RPM.
Lungă perioadă de timp de înaltă RPM va face motorul deteriorat. Cât de important este pentru a vă reaminti de mare RPM! Acest tach contor de ore poate seta pe RPM alertă de către utilizatori.
Acest lucru poate fi folosit pe partea de sus a turometrului la diferite motoare și mașini. Este ideal turometrului pentru Paramotoare, Microlights,
Motoare Marine - Inboards și Exterioare. De asemenea, utilizarea de Pompe, Generatoare, Mowser, Model Barci, motociclete, Scutere, Curățare și Drujbe.
Acest contor de înregistrare motor pe benzina e total de ore de funcționare prin obtinerea de inducție de la bujie cablu.
Ora contor indică numărul total de ore acumulate.
Avem, de asemenea, a RL-HM028 A cu alte senzorului de temperatură ca de mai jos.
Avem, de asemenea, temperatura de alimentare a senzorului respectiv. Faceți clic pe următorul link pentru a cumpara.
Despre Plată
1. Acceptam plata prin Alipay.
2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata.

Caracteristicile propunerii

Înălțime Element:
2.14cm
Caracteristici Speciale:
tahometru
Nume De Brand:
runleader
Lățime Produs:
4.1cm
Articol Greutate:
280g
Numele Modelului:
HM028A
Element De Lungime:
7.9cm
Extern De Certificare De Testare:
CE
Tip De Material:
ABS

Cumpărătorii așa cum aleg