CINE CUTIE 2018 TAZI Bold Full-Încadrată Ochi de Pisica ochelari de Soare pentru Femei Brand Designer Vintage Oval obiectivul Urban Chic ' 90 Ochelari de Soare OM561
Renovado - 32 %

CINE CUTIE 2018 TAZI Bold Full-Încadrată Ochi de Pisica ochelari de Soare pentru Femei Brand Designer Vintage Oval obiectivul Urban Chic ' 90 Ochelari de Soare OM561

Disponibil pentru ordine
RON 39.92
RON 27.00
În stoc:


En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.
Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.
Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.
Cum pot urmări coletul meu?
Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire : www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)
Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?
Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu.
Există orice taxe vamale?
De obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

Caracteristicile propunerii

Ochelari De Tip:
Ochelari de soare
Tip De Element:
ochelari
Gen:
Femei
Numele Departamentului:
Adult
Lens Înălțime:
46mm
Lentile Optice Atribut:
Gradient,UV400,Anti-Reflexie
Numărul De Model:
OM561 Celebritate Rihanna Style Moda Retro Feminin Tentă Ochelari
Stil:
Ochi De Pisica
Nume De Brand:
CINE CUTIE
Lentile De Material:
Acril
Material Cadru:
Plastic
Obiectiv Lățime:
60mm

Cumpărătorii așa cum aleg