Lintratek Nou Telefon Mobil de Rapel 3G UMTS 850mhz Display LCD CDMA 850mhz Rapel 70dBi Obține Repetor GSM 850mhz Prețul cu Ridicata @
Renovado - 29 %

Lintratek Nou Telefon Mobil de Rapel 3G UMTS 850mhz Display LCD CDMA 850mhz Rapel 70dBi Obține Repetor GSM 850mhz Prețul cu Ridicata @

Disponibil pentru ordine
RON 186.00
RON 132.00
În stoc:


ÎNAINTE de a CUMPĂRA, vă rugăm să verificați locale frecvență prima. Acest model este de lucru pentru 850 MHz numai. Dacă frecvența nu se potriveste, poate nu funcționează. Multumesc!!!
Lintratek Nouă Celulă de Rapel de 850mhz Display LCD CDMA 850 mhz Rapel 70d B Obține Repetor GSM 850 mhz Pret en-Gros
Punct De Vânzare
1. Munca pentru GSM850/UMTS850 , amplificator de semnal repetor.
2.Gama de frecvențe : Uplink : 824-849 Mhz Downlink : 869-894 Mhz
3.Cu LCD funcție , poate indica starea semnalului.
4.Zona de acoperire : acoperire de aproximativ 500mp, fără barieră.
5.Mare design liniar,ALC tehnologie, Mare câștig și de putere de ieșire.
6.Îmbunătăți Interioară semnal de telefonie mobilă,nu mai scade apeluri,nu mai rău viteza de rețea.
Lintratek Certificat :
Lintratek Brand și Expoziții
Elementele sunt singura navă după plata confirmat(în mod normal va fi livrat în termen de 48 de ore). Doar nava la adresa corecta depinde de detaliile comenzii ,inainte de a plasa o comandă vă rugăm să scrieți adresa dumneavoastră de potrivire. După 45 de zile (se așteaptă Brazilia), dacă încă nu am primit coletul, vă rugăm să ne contactați înainte de litigiu, vă rugăm să ne dea o șansă de a verifica motivul și de a rezolva problema. Toate produsele noi vor verifica înainte de expediere, pentru a vă asigura că funcționează și în stare bună.
Toate dispozitivele au doi ani garantie de la magazinul nostru. Orice produs probleme, vă rugăm să ne arate un video sau niste poze de instalarea completă, vă vom cere un tehnician pentru a verifica și a vă ajuta să. Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau negative fe edback înainte de a ne contacta. Ne prețuim cu stomers precum și feedback-ul nostru prof ile.
Vă rugăm să contactați-ne prin intermediul Centrului de Mesaje, vom răspunde în termen de 24 de ore(cu excepția week-end și de vacanță din China). Pentru mai multe servicii mai bune pentru tine, atunci când ai produs o problemă, vă rugăm amintiți-vă pentru a ne arăta un video sau niste poze de instalare complet. Acest lucru este foarte important. Vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil, vă mulțumesc anticipat pentru răbdare.
Acceptam toate metodele de plată enumerate de Ali Express. Noi nu suntem responsabili pentru orice TVA sau personalizate taxe. Dacă aveți nevoie să plătească taxele de import sau nu, în funcție de țara de politică. Dacă nu puteți accepta, vă rugăm să nu cumpere.

Caracteristicile propunerii

Plug Type:
UE Plug, Plug SUA, AU Priza, Priza UK
Nume De Brand:
lintratek
Numărul De Model:
KW20L-CDMA
sistemul:
CDMA 850MHz/UMTS 850MHz/GSM 850MHz
Frecvența:
Uplink
Câștig:
70dBi
Putere De Ieșire:
20dBm
Alimentare:
AC 100-240V DC 5V 2A
Tip De Instalare:
Perete
Greutate:
0.85 KG
Caracteristică:
LCD Display Amplificator de Semnal Repeater
conector rf:
N femeie
De lucru pentru :
UMTS 850MHz Semnal de Telefon Mobil Soluție

Cumpărătorii așa cum aleg