Avantree aptX Low Latency RAZĂ LUNGĂ Bluetooth 4.1 Adaptor pentru PC-ul, Driver-Wireless Gratuit Audio USB Dongle Transmițător pentru PS4

Avantree aptX Low Latency RAZĂ LUNGĂ Bluetooth 4.1 Adaptor pentru PC-ul, Driver-Wireless Gratuit Audio USB Dongle Transmițător pentru PS4

Disponibil pentru ordine
RON 119.96
În stoc:

Avantree apt X Low Latency RAZĂ LUNGĂ Bluetooth 4.1 Adaptor pentru PC-ul, Driver-Wireless Gratuit Audio USB Dongle Transmițător pentru PS4 Nintendo Comutator Windows 10 7 Linux, Mac, Filme si Jocuri [2 Ani de Garanție]
Streaming Audio Stereo de Înaltă Calitate de Vorbitor Bluetooth, căști Bluetooth. Suport PC, PS4, Nintendo Comutator, Apple Macbook, Linux Laptop etc. (NU PENTRU TRANSFER de DATE, nu pot lucra cu mouse-ul, tastatura, etc). NICI o ÎNTÂRZIERE LIP SYNC – Cele mai recente apt X Low Latency tehnologie face acest lucru un dispozitiv ideal pentru timp real aplicații, cum ar fi filme, jocuri (cel mai Mic Latență pot fi obținute atunci când se utilizează cu o Latență Scăzută sprijinit dispozitiv Bluetooth, cum ar fi Avantree Audition Pro. PC-ul Independent - trecerea de la PC la Mac? Nu este nevoie de a asocia din nou. Spre deosebire de cele mai multe Bluetooth adaptoare USB de pe piata, acest dispozitiv are un card de Sunet extern USB plus independente Bluetooth 4.1 clasa I audio transmitter. Este mai ușor și portabil. RAZĂ LUNGĂ & CD-CALITATE SUNET : Sa gama de lucru poate până la 20m/60ft fără orice interferențe în aer liber. În legătură cu Clasa I Bluetooth căști/difuzor, nu pierde semnal va asigura un CD-ca sunet de calitate. 2 Ani Garantie + client Gratuit de suport de telefon (0800 644 6388). De asemenea, mai multe video și întrebări de la Avantree site-ul. Observație : dacă setul cu cască nu are suport Flux Rapid codec, aveți nevoie să faceți dublu clic pe butonul MFB pentru a comuta între MODUL de MUZICĂ și MODUL de APEL.
Specificațiile produsului Avantree Frunze apt X low-Latență audio Bluetooth adapter, nu lip Sync întârziere. Driver-ele USB dongle pentru PC, laptop Windows Linux Mac. Rază lungă & CD-ca sunet de calitate. După împerechere cu succes, nu este nevoie de a asocia din nou. Un excelent Card de Sunet extern USB plus Independente Bluetooth 4.1(Clasa I) Transmițător Audio.
Caietul de sarcini
* Versiune Bluetooth : 4.1
* Profil Bluetooth : A2 DP, HFP, HSP, AVRCP
* Codec Audio : apt X-LL, apt X, SBC
* Gama de operare : Pana la 20 de metri în spațiu deschis, fără nici o obstrucție
* Greutate produs : aprox. 10g
* Produs dimensiune : 66(L) x 18mm(W) x 15mm(H)
Compatibilitate
* Compatibil cu toate USB audio de ieșire susținută de sistemul de operare, cum ar fi Windows 7 / 8 / 10 / XP / Vista, Mac OS, etc.
* Funcționează cu căști și difuzoare.
* Nu este compatibil cu TV.
Ce e în cutie?
* Avantree Frunze
* Manual de utilizare
Garanție
Oferim 24 de Luni Garantie pentru utilizare normală. Live online sprijin, Suport de Telefon, e-mail și suport sunt disponibile. Video ghid de utilizare sunt disponibile, de asemenea, de la Avantree site-ul.
Suport
Orice probleme sau sugestii, contactați-ne prin intermediul nostru-NE la numarul gratuit Nu, Intl număr, SAU e-mail-ne și 1 zi lucrătoare de răspuns este garantat. Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Caracteristicile propunerii

Suport AAC:
Da
Suport Apt-x:
Da
Pachet:
Da
Conținutul:
Audio
Nume De Brand:
Avantree
Suport De Înaltă Definiție:
Nici unul
Numărul De Model:
BTDG-50-WGR
Interfață:
USB
WIFI Standard:
2.4 G
Caracteristică:
Nici unul
Standard Bluetooth:
Bluetooth v4.1
Pistă De Sunet:
Dublu
Tip Wireless:
Bluetooth

Cumpărătorii așa cum aleg