Inteligența copilului Puzzle Jucărie Înțelepciune din Lemn Tangram Puzzle Teaser Creier pentru Copii
Renovado - 7 %

Inteligența copilului Puzzle Jucărie Înțelepciune din Lemn Tangram Puzzle Teaser Creier pentru Copii

Disponibil pentru ordine
RON 13.96
RON 13.00
În stoc:

Burr Puzzle-uri au fost găsite în Europa și Asia începând cu secolul al 18-lea, Ea întruchipează înțelepciunea anticilor, Burr Puzzle-uri poate lua multe forme, de la cele tradiționale burr semințe de forma, cu bile, stele, și mai mult.
Acest Burr Puzzle este special conceput pentru a dezasambla și reasambla, Puzzle-uri din lemn clasic și popular Joc de Puzzle jucării, se pot instrui și de a dezvolta logica ta și de a îmbunătăți IQ-ul, potrivit atât pentru tineri și bătrâni.
De puzzle-uri din lemn poate arata simplu, dar conține o mulțime de mistere, ele sunt, de obicei, ușor de demontat, dar dificil de a asambla, fiecare Puzzle din lemn este special și unic, o mulțime de distractiv să se joace cu.
Joc cu Puzzle-uri din lemn poate exercita nu numai creierul, dezvoltarea inteligenței, pentru a îmbunătăți capacitatea de rezolvare a problemelor, dar, de asemenea, scuti de presiune, relaxați-vă starea de spirit și de a obține plăcere, tu și familia va avea destul de o mulțime de distracție prin această centralizare creierul jucărie.
Material : lemn
Dimensiune : 14 x 12 x 1,5 cm
Misiunea : de a umple diferite în formă de blocuri în cutie. Există tipuri de metode de a le umple. de asemenea, ei pot face nenumarate modele.
Recomandat pentru vârstele de 5 și în sus, copiii ar trebui să fie utilizate sub supravegherea unui adult, vopsea pe baza de apa, touch netedă.
Este o jucărie mare pentru imaginație, gândire creativă și rezolvare a problemelor. Ca toate alte minți puzzle-uri , aceasta este una dintre produsul Perfect pentru Crăciun.
Încercați să-l conteste și activ creierul. Nu limitează creativitatea.
Pachetul Include :
1 x Kong Ming Blocare Jucărie
Notă : Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Caracteristicile propunerii

Nume De Brand:
MAGICYOYO
Material:
Lemn
Intervalul De Vârstă:
8-11 Ani
Gen:
Unisex
Caracteristici:
De învățământ

Cumpărătorii așa cum aleg