20buc/mulțime de BRICOLAJ din Piele Instrument de Cusut Accesorii din Aliaj de Pielărie Timbre Set din Piele de Lucru Șa a Face Sculptură Setul de Unelte
Renovado - 20 %

20buc/mulțime de BRICOLAJ din Piele Instrument de Cusut Accesorii din Aliaj de Pielărie Timbre Set din Piele de Lucru Șa a Face Sculptură Setul de Unelte

Disponibil pentru ordine
RON 62.44
RON 50.00
În stoc:


20 buc din Piele de Lucru Șa a Face Instrumente Craftool Pielărie Timbre Set de BRICOLAJ
Descriere :
Caracteristici :
Durabil, solid constructii metalice
Material : Aliaj
Culoare : Ca imagini arată
Cantitate : 1 set (20buc)
De mare ca Un Cadou
Ușor și convenabil de a folosi
Acest Set de unelte este o
mod excelent de a obține a început în piele-craft
Acest Set de scule ajuta pentru a face produsele din piele mai frumoasa
Dimensiuni : Lungime : aprox. 150mm
Diametru : aprox. 5 mm-8 mm 1 Set (20buc)x Pielărie Setul de Unelte 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Caracteristicile propunerii

Tip:
Scule De Mana,Masini De Gaurit
Numărul de Bucăți:
20buc
DIY Consumabile:
Prelucrarea lemnului
Pachet:
Caz
Nume De Brand:
WEIERLI
Dimensiune:
Length
Numărul De Model:
Artizanat Din Piele Setul De Unelte
Cerere:
Pielărie Timbre Set
Material:
Aliaj
culoare:
Ca imaginile prezentate
Cantitatea:
1 set (20buc)
Dimensiune:
Length
Diametru:
aprox. 5 mm-8mm
Tip:
piele de timbru instrumente

Cumpărătorii așa cum aleg