OkeyTech 3 Butoane de Control de la Distanță Flip-Caz-Cheie pentru MAZDA 2 3 5 6 MX5 RX8 Netăiat Lama Blank Înlocuirea telecomenzii Fob Shell
Renovado - 10 %

OkeyTech 3 Butoane de Control de la Distanță Flip-Caz-Cheie pentru MAZDA 2 3 5 6 MX5 RX8 Netăiat Lama Blank Înlocuirea telecomenzii Fob Shell

Disponibil pentru ordine
RON 14.40
RON 13.00
În stoc:

Okey Tech 3 Butoane de Control de la Distanță Flip-Caz-Cheie pentru MAZDA 2 3 5 6 MX5 RX8 Netăiat Lama Blank Înlocuirea telecomenzii Fob Shell Specificatii : Tip : Masina Modificata Cheie Shell pentru Mazda Greutate : 55g Material : ABS + Metal Culoare : Negru Butoane : 3 Butoane Lama : Uncut Lama Transponder Chip : Nu Placi Electronice : Nu Baterie : Nu
Aplicație : pentru MAZDA 2 3 5 6 MX5 RX8 si alte modele, care este la fel ca imaginea noastră!

Caracteristici : 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate! Cel mai bun înlocuitor pentru rupt sau uzat tastele,sau mare pentru o cheie suplimentare. Caz-cheie și cheia lama numai. Nu electronice interne. Ia lama taie de lăcătuș locale/dealer. Doar taie cheie lama,ia internă electronică(includ sistem de imobilizare/transponder) de la telecomanda originală și puneți-le la cheia noastră de coajă,apoi sunteți gata! Nu este nevoie de nici o programare. Notificare :
1.Articolul este doar un gol cheie shell, care este, fără PCB bord și în interiorul bateriei.
2.Toate imaginile sunt fotografii reale, care sunt luate de către noi înșine. Vă rugăm să verificați cheia shell pentru a asigurați-vă că este la fel ca produsul nostru.
3. Cheia lama este netăiat lama, puteți du-te la locale lăcătuș magazin să-l taie. Apoi scoate placi electronice și chip și bateria de la propria cheie originală și a pus-o în cheia noastră de coajă, apoi puteți să-l utilizați. 1* Telecomanda Cheie Shell
1.- Vă rugăm să asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil inainte de a licita la produs.
2.- Toate plățile ar trebui să fie eliminate în termen de 7 zile după ce primiți produsul. Dacă într-adevăr avea dificultăți în plata, pls contactati-ne, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.
3.- Dacă aveți orice cereri speciale cu privire la detaliile de produs, vă rugăm să lăsați o notă la comanda.
4.- Dacă doriți să ridicata pentru cantități mari, va rugam sa ne contactati, va vom oferi cel mai bun pret.
1.- Putem livra la peste tot în lume.
2.- Articolul va fi trimis în termen de 3 zile de la primirea de plată.
3.- Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon sunt corecte.
4.- Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate.
. 1.- Garanție de un an.
2.- Dacă elementul este defect la primire, poti cere la schimb una nouă, în termen de 7 zile de la data primirii (Cumpărător ar trebui să se întoarcă tot original si nedeteriorate elemente sub re-stare vandabile).
3.- Putem furniza gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare. Pentru prima lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim( de la noi pentru locația dvs.); După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.
4.- După ce vom primi produsele returnate, va vom trimite înlocuite de cele în regim de urgență.
5.- Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau sub egida onu-condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.
1.- Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Multumesc mult pentru timpul acordat.
2.- Vom pleca la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.
3.- Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Caracteristicile propunerii

Numărul de Butoane:
3 Butoane
Schimb Numărul Parte:
Mazda-KS03+KS01
R/C Funcție:
fără
Numarul Parte:
Telecomanda Cheie Auto de Caz pentru Mazda
Altă Parte Numărul:
Cheia de la mașină Caz Shell pentru Mazda
Personalizare:
Da
Tip De Material:
Plastic ABS
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea:
China
Nume De Brand:
OkeyTech
Starea:
100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate Masina de Caz-Cheie Pentru Mazda
culoare:
Negru
Dimensiune:
Original Car Key Case Size
Butoane:
3 Butoane
lama:
Uncut lama
Tip:
Masina de înlocuire Caz-Cheie pentru MAZDA 2 3 5 6 MX5 RX8
Caracteristică:
Telecomanda Cheie Auto de Caz pentru MAZDA 2 3 5 6 MX5 RX8
Greutate:
55g/pcs
Pachet:
Punga cu bule
timp de transport maritim:
1-3 zile

Cumpărătorii așa cum aleg