Masina Cu Aer Condiționat Perie Praf Instrument De Tastatură Multifuncțională Perie De Evacuare Perie De Curățare Venețian Fereastra

Masina Cu Aer Condiționat Perie Praf Instrument De Tastatură Multifuncțională Perie De Evacuare Perie De Curățare Venețian Fereastra

Disponibil pentru ordine
RON 12.00
În stoc:

Masina cu Aer Condiționat de Evacuare Perie de Curățare Fereastră Perie Praf Instrument de Tastatură multifuncțională Perie șanț windows perii de curățare, bucătărie pauză aer condiționat priza jaluzele perie descriere Produs Nume Produs : Perie de Curatare Culoare Produs : Produs Verde Material : Microfibra + pp + PE Produs Dimensiune : 16.5 * 4 CM perie 3.3 * 2 CM Material : pp mâner + peri din nylon Greutate Produs : despre 50 G Ambalare : 1 buc
FAQ :
Q : Cât timp va dura pentru a ajunge la mine?
R : în mod Normal coletul va dura 15-20 de zile pentru a ajunge la tine, dar, uneori, va dura 2 luni (Brazilia poate dura 3 luni) pentru ceva dincolo de îndemâna noastră în timpul transportului. Dacă nu primiți coletul în termen de 2 luni, care se pare că parcela este pierdut sau altceva, ai putea deschide un litigiu și ne-ar returna.Speranță pentru înțelegere și vă mulțumesc.
Q : Pot alege alte moduri de transport?
A : Da, ai putea alege căile de transport maritim, atunci când plasați comanda. Multumesc.
Q : Pot obține o reducere?
A : îmi pare Rău despre asta. Toate prețurile de pe pagina sunt cele mai avantajoase preturi le-am putea oferi. Dar ai putea obține unele cupoane pe pagina magazinului. Multumesc.
Q : de Ce durează atât de mult timp pentru a obține restituirea?
O : nu-ți face griji, în mod normal va dura 5-20 zile lucrătoare pentru a obține restituirea înapoi. Dacă nu, aveți nevoie pentru a merge cere la Serviciul Clienți pentru ajutor. Multumesc.
Q : Va pentru a fi supuse taxelor vamale?
A : Fiecare pachet pot fi supuse tarifelor, și diferite politici de tarifare pentru diferite țări.Cu toate acestea, de peste mări locale depozite (Rusia, Spania și Statele Unite), nu vor fi supuse taxelor vamale. Q : nu vreau sticla de spuma lance, poti vinde restul de piese separat?
A : Da, ne-am putea vinde aceste piese, dar prețul este aproape la fel ca cel cu sticla. Și acolo pot să apară nostru spuma lance nu s-ar încadra în sticlă. Deci, vă sugerăm să cumpere toată spuma lance. Multumesc.
Q : Pot să iau sticla fara logo?
A : Da, avem sticle fără logo-ul. Daca comandati 2 bucati, ne-ar trimite sticle cu logo-ul. Pentru suma de peste 12 piese, ne-ar trimite sticle fără logo-ul nostru. Dacă doriți ca toate sticlele cu logo-ul, vă rugăm să lăsați o notă. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Q : starea De urmărire arată livrare nu a reușit, ceea ce ar trebui să fac?
A : Pentru această situație, aveți nevoie pentru a ridica coletul-te la oficiul poștal local cu numărul de urmărire sau de a cere personalului de acolo pentru a vă ajuta să urmăriți coletul. Deci, îmi pare rău pentru neplăcerile create.
Q : de Ce nu există o duză mică șurub în colet? Ceea ce este pentru?
O : Nu va fi o duză mică șurub(1.1 mm) pentru cele mai mici spalatoare cu presiune. Dacă spuma lance este de lucru bine, atunci ea nu are nevoie să fie înlocuit. Multumesc. Q : care este presiunea de lucru de spumă lance?
O : presiunea De lucru de spuma noastră lance este între 100-168 bar.
Q : care este diferențe între negru și incolor unul de spumă de lance?
O : Incolor standuri pentru alamă adaptor. Și cel Negru standuri pentru adaptor de plastic. Ambele dintre ele sunt în aceeași mărime, ele sunt realizate din diferite materiale. Deci, ai putea alege una.
Q : de Ce starea de urmărire nu se schimba la toate pentru o lungă perioadă de timp?
A : Este nevoie de timp pentru compania de transport maritim pentru a urmări bunuri și actualiza informații de urmărire, mai ales atunci când marfa este în curs de transport pentru transport diferite depozite. Speranță pentru înțelegere.
Q : Pot să digital factura?
A : Da, vă rugăm să ne furnizați adresa dvs. de E-mail. Ne-ar trimite la tine. Multumesc.

Caracteristicile propunerii

Tip De Element:
Bureți, Cârpe & Perii
Înălțime Element:
3.3cm
Articol Greutate:
50g
Articol Diametru:
2cm
Caracteristici Speciale:
perie de curatare
Element De Lungime:
16.5cm
Lățime Produs:
4cm
Nume De Brand:
MJJC
Tip De Material:
Microfibra + pp + PE

Cumpărătorii așa cum aleg