YKSPACE de Moda de Lux Moale Transparent Clar Silicon TPU Cazuri Capacul din Spate Pentru iPhone 7 8 Plus X 10 Caz de Placat cu Anti bat
Renovado - 37 %

YKSPACE de Moda de Lux Moale Transparent Clar Silicon TPU Cazuri Capacul din Spate Pentru iPhone 7 8 Plus X 10 Caz de Placat cu Anti bat

Disponibil pentru ordine
RON 14.36
RON 9.00
În stoc:


Bine ati venit la magazinul nostru!
Notă : (vă Rugăm să citiți înainte de a comanda) 1. "China Post Obișnuit Pachet Mic Plus" pot fi urmăriți după ce coletul a plecat din China.Dacă ai nevoie din plin de urmărire ,vă rugăm să alegeți "China Post Aer Înregistrat Mail ",și se adaugă bani pentru urmărire. 2.Dacă confirmarea se apropie, încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare prima dată. Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul rău,dacă aveți orice problemă,vă rugăm să ne contactați,vom rezolva pentru tine, sincer! Cand faci o comanda,aceasta înseamnă că sunteți de acord cu instrucțiunile de mai sus.
1. Prețurile nu includ taxe vamale din țările de destinație.
2. Modalități de plată : Card de Credit, Web Money, T/T, Western Union, QIWI Wallet, Boleto.
1. Transport La Nivel Mondial. ( Cu excepția unor țări și APO/ FPO )
2. Comanda va fi livrat în termen de 4 zile lucratoare de la Aliexpress verificate.
3. Pentru a vă asigura că puteți primi comanda cu succes, asigurați-vă că ADRESA de LIVRARE este CORECTA.
1. Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile după ce ordinul este primit și ordinul pot fi returnate în termen de 30 de zile de la primire. (În cazul în care elementul este în procesiune mai mult de 7 zile, este considerat a fi UTILIZATE și NU vom EMITE O RAMBURSARE SAU UN ÎNLOCUITOR. NU EXPECPTIONS!) Revenirea costul de livrare este suportat de către vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne furnizați cu data PRIMIRII coletului.
3. NU luăm PLIN RESOPNSIBILITIES, cum ar fi : accidente, intarzieri, taxe suplimentare, sau alte probleme vamale.
1. Elementele de garanție limitată de timp este de 12 luni și accesorii de vin cu un 3-lună-timp.
2. Toate elementul defect returnat TREBUIE să FIE în garanție timp. NOI NU REPARAȚI SAU ÎNLOCUIȚI ELEMENTUL CU UN EXPERIED DE GARANȚIE
1. Dacă aveți orice întrebări despre elemente, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom răspunde cât mai curând posibil. Este placerea noastra de a oferi servicii.
2. Dacă aveți orice sugestii cu privire la magazinul nostru sau serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneți imediat. Am de gând să se schimbe în bine.
3. Oferindu-vă un bun mediu de cumpărături este ținta ce ne străduim pentru a atinge. Multumesc!!! Doresc aveți o bună experiență de cumpărături!

Caracteristicile propunerii

Material:
Pentru iPhone 6 6S, Pentru i6Plus 6SPlus, Pentru iPhone 7 Plus, Pentru iPhone 7, Pentru iPhone 8, Pentru iPhone 8 Plus, Pentru iPhone X
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
Da
Compatibil Model de iPhone:
iPhone 6 Plus,iPhone 7 Plus,iPhone 6s,iPhone 8 Plus,iPhone 6s plus,iPhone 8,iPhone 6,iPhone X,iPhone 7
Nume De Brand:
YKSPACE
Funcția:
Anti-knock
design:
Lucioasă,Transparentă
Compatibil Marca:
Apple iphone
Tip:
Husa Flip
fuction:
anti scratch
Material:
TPU

Cumpărătorii așa cum aleg