7pin Vehicul Remorcă Auto de Remorcare Lumina Cablu Circuitul de Priza 12V Conector (tip N) Tester Semnal de Test de Diagnosticare-instrument
Renovado - 16 %

7pin Vehicul Remorcă Auto de Remorcare Lumina Cablu Circuitul de Priza 12V Conector (tip N) Tester Semnal de Test de Diagnosticare-instrument

Disponibil pentru ordine
RON 46.40
RON 39.00
În stoc:


Tip 7 orificiu la un capăt al remorca plug la sfârșitul tester
Gama de măsurare se aplică la 7 pini trailer priza conector (tip N) test (MΩ) (MΩ)
Tensiunea de încercare 12 (V) (V) Model : TM4003
Origine : Ningbo
Culoare : Negru
Dimensiuni Ambalaj : 17.5x5x4cm
Greutate pachet : 0.195 KG
Potrivit gama : Potrivit pentru 7 pini trailer priza conector (tip N) test
Caracteristici Produs :
12 V conexiune la tester o remorcă 7 gaură prize, celălalt capăt este conectat la masina de 7 gaura de evacuare. Tester lumini va afișa rapid o remorcă sau o mașină bobina este conectat în mod corespunzător.
Descriere :
Remorci (RV poate fi, de asemenea, utilizate) :
7 orificiu la un capăt al remorca plug la sfârșitul tester
Galben este apăsat butonul tester partea
Dacă LED-ul luminează totul aprinde, indicând faptul că linia normală. Fiecare lampa LED funcții, după cum urmează
Dacă LED-ul nu este aprins, linia nu este conectat corect
masina
Testerul este conectat la masina end soclu
Galben este apăsat butonul tester partea
Dacă LED-ul luminează totul aprinde, indicând faptul că linia normală.
Test de fiecare mașină în fiecare pin socket funcții : deschide semnalizare stânga, tester Galben Nr. 1 indicator se va aprinde dacă LED-ul nu este aprins, linia de conexiune de eroare sau o linie de rau. Repetați aceste două etape pot fi testate separat de semnalizare dreapta / proiectoare ceata / etc 1*conector tester 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. Există NOEXCEPTIONS!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Producătorii de Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Caracteristicile propunerii

Tip De Element:
Remorca & Accesorii
Element De Lungime:
17.5cm
Tip De Material:
De înaltă calitate
Greutate Maxima Recomandare:
0kg
Articol Greutate:
0.168kg
Înălțime Element:
4cm
Lățime Produs:
5cm
Nume De Brand:
VODOOL
Caracteristici Speciale:
7-pin de remorcare conector
Model:
TM4003
Origine:
Ningbo
Culoare:
Negru
Greutate Pachet:
0.195KG
Potrivit gamă:
Potrivit pentru 7 pini trailer priza conector (tip N) test
tensiune de test:
12v
număr articol:
98366

Cumpărătorii așa cum aleg