2 buc NuoNuoWell Plastic PVC 20mm Furtun Uniunii Drept Conector Conducta Rapid Comun Grădină Irigare Udare Fitinguri
Renovado - 24 %

2 buc NuoNuoWell Plastic PVC 20mm Furtun Uniunii Drept Conector Conducta Rapid Comun Grădină Irigare Udare Fitinguri

Disponibil pentru ordine
RON 17.04
RON 13.00
În stoc:


2 buc Nuo Nuo Well Plastic PVC 20mm Furtun Uniunii Drept Conector Conducta Rapid Comun Grădină Irigare Udare Fitinguri
Detalii produs : Conexiune : 20mm Pentru Furtun de Aplicare : Irigatii pentru gradina, Acvariu comun vă Mulțumesc foarte mult pentru alegerea Nuo Nuo Well Sunn Grow Magazin ! Puteți căuta alte produse noastre cu nume de marcă Nuo Nuo Well , Wigrow , Tewango Și Alte Magazine : Verde Grădinărit Viață,Tewango Căile de Transport maritim : Vom alege căile de transport maritim, titlu acordat de alegerea ta.Uneori,avem nevoie pentru a face unele modificări, titlu acordat de comanda. Dar te rog dot nu vă faceți griji, trebuie să alegem o cale mai bună de a livra comanda. În mod normal, Transport Gratuit Modalități Economice de transport fel, Dacă ai nevoie de elementele de urgență, vă rugăm să ne contactați, Sau puteți alege rapid Expres, Cum ar fi DHL,EMS... și așa mai departe. Informații de urmărire : Pentru unele comenzi Mici, puteți alege Economice de Livrare, nu mai este plin de informații de urmărire,deci, Dacă nu puteți urmări , Atunci vă rugăm să nu vă faceți griji. și vă rugăm să nu deschideți litigiu . Marfa este încă pe cale de a vă. Dacă ai nevoie de informații de urmărire, vă rugăm să alegeți mod de transport maritim "informații de Urmărire", Marcate cu " Disponibile ". Produse și Fotografii : Toate produsele fotografiile sunt luate de către noi . Uneori, produsele aspectul pot fi diferite .Dar trebuie să ne asigurăm calitatea și funcția sunt la fel sau mai bine. Feedback : Dacă te întâlnești orice întrebări sau probleme în scopul de timpul de prelucrare. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru soluții . Timpul nostru de lucru : de luni până sâmbătă sunt 8 : 00to sunt 11 : 30 (Ora beijingului) pm 14 : 00 la ora 18 : 00 (Ora beijingului)
Dacă nu suntem pe timpul de lucru,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi, trebuie să ne dea feedback-ul cât mai curând posibil. Și da mulțumit soluții.
Oricum, dacă există vreo neregulă, vă rugăm să nu ne dau revizuire rău imediat(revizuire Rău înseamnă : 3 stele 2 stele 1 stea )
Desigur, sperăm 5 stele. Vă mulțumesc foarte mult.

Caracteristicile propunerii

Diametru:
Diametru interior 20 mm
Tip:
Gradina De Apă Conectori
Nume De Brand:
NuoNuoWell
Gradina De Apă Tip Conector:
Conectori Standard
Numărul De Model:
NNV-PVC-07
Plastic Tip:
PVC
Standard:
Din
Material:
Plastic

Cumpărătorii așa cum aleg