numai pentru Probele de Plată

numai pentru Probele de Plată

Disponibil pentru ordine
RON 4.00
În stoc:

Acest weblink este doar pentru proba Pls nu puneți ordine, fără nici o comunicare cu noi!!! În caz contrar, vom anula comanda în mod direct, și nu își asumă nici o responsabilitate!!! A. Descrierea Produsului & De Afișare A Imaginii :
Numai pentru proba de transport maritim de plată
B. Modul De Plată :
Escrow & T/T
C. De Transport Maritim On-Line Si Conditii De Atestare :
Magazinul nostru va trimite colete prin ALIEXPRESS Online Logistică, inclusiv DHL, TNT, EMS, FEDEX, TAXARE și alte speciale-express Logisitic serviciu etc. Am arătat reale, mărimea și greutatea, și vom alege mai economică serviciul express pentru tine, poate că nu este același lucru cu a ales Express. Nu ne vom asuma nici o responsabilitate despre diferite serviciul express! Pentru mai multe detalii si cereri speciale, pls contact cu noi on-line de trademanager. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi servicii prompte și eficiente. D. Culoare Toleranta Si Conditii De Atestare :
Magazinul nostru s-au afișat toate fotografiile luate de fotograful nostru, și am încercat tot posibilul pentru a păstra cele mai actuale și natura aspectul produsului. Dar încă nu putem garanta 100% aceeasi. Dacă nu ai putut accepta orice culoare toleranță, pls precauție pentru a achiziționa! Nu ne vom asuma nici o responsabilitate cu privire la culoarea de toleranță pentru fotografiile motiv! E. Despre Noi & Constanta/Mare/Comenzi Personalizate Furnizarea De :
Suntem împingând-o varietate de frumusete la modă produse, inclusiv Containere Cosmetice, Airless, Pompa de sticle, Pulverizare Parfum sticle Mici de Plastic, borcane și așa mai departe gol cosmetice, ambalaj de vânzare cu Amănuntul și cu Ridicata , toate produsele vor păstra furnizarea în mod constant. Desigur, orice ajungând MOQ comanda va fi amenajat pentru producția de masă ca pe cerere personalizata. Decor de matase-ecran de imprimare și de imprimare la cald este disponibil. Dacă aveți orice interogare sau design nou cerere, pls nu ezitați să contactați cu mine.

Caracteristicile propunerii

Tip De Element:
Sticle Returnabile
Numărul De Model:
proba
Prelucrare personalizate:
Da
Dimensiune:
as per client's requested sample

Cumpărătorii așa cum aleg