Chuse Sticlă de Unghii Shiner Fișier, Durabil Nano Crystal Nails Buffes Manichiura Instrument Pentru Naturale și Unghiile Acrilice Cadou de Crăciun
Renovado - 29 %

Chuse Sticlă de Unghii Shiner Fișier, Durabil Nano Crystal Nails Buffes Manichiura Instrument Pentru Naturale și Unghiile Acrilice Cadou de Crăciun

Disponibil pentru ordine
RON 43.96
RON 31.00
În stoc:


Caracteristici : Magic pilă de Unghii ai nevoie pentru frumusetea unghiilor. Suntem unghii Manichiurista dar nu unghii reparator.Japonia improted Pahar cu Nano Tehnologie terminat,cele mai bune materiale de calitate de producție. Am frumusete suprafața unghiilor stralucind ca pictat unghii. Japonia a importat de Sticlă folosind nano tehnologie pentru a face suprafața de sticlă, cu foarte mici serration în scopul de a face suprafata unghiei stralucire si stralucind. Potrivit utilizează pentru toată lumea : Curat, Sigur si Igienic Manichiură. Neporoase intarit Japonia importate de sticlă respinge murdăria și bacteriile, și curăță într-o clipă, pur și simplu clătiți cu apă. Potrivit pentru Femei, Fete, bărbați, chiar și însărcinată. Frumos ambalajul face aceste fișiere ideal de ziua de nastere sau ziua de Crăciun, cadouri, și mini cadou pentru Femei și Om. Super-rezistent, Colorat, Dureaza o Viata : spre Deosebire ieftine șmirghel pile de unghii, tampoane și lime, amenda creste pe aceste instrumente sunt precise folosind tehnologia nano sculptura, pe de o parte și degrada niciodată, indiferent de câte ori îl folosiți. Accesibile Salon de Manichiura de Calitate la domiciliu : se toaca tehnologia nano sculptura creste pe acest fișier unic vă dau buna, salon-beautil unghiile care nu va obstacol material delicat. Spre deosebire de dur metal fișiere, acest fișier va transforma dvs. de unghii în fine de praf, fără a prejudicia unghiilor. Hai să fim sinceri, cele mai multe femei și fete cu vârsta de peste 12 nevoie de o încredere, puternic și eficient pilă de unghii. Unghiile rupte, tăiate și decojite, și aveți nevoie de un fișier, puteți conta pe pentru a face treaba corect. Noastre superioare Malva Belle pila de Unghii de Sticlă și Caz face un favorit cadou de Craciun sau cadou care va veni la îndemână, de multe ori! Au mare lucru pentru toate unghiile, inclusiv naturale, artificiale, și chiar unghiile cu gel.
Descrieri :
POTRIVIT UTILIZEAZĂ PENTRU toată LUMEA : Curat, Sigur si Igienic Manichiură. Neporoase intarit Japen Importate de sticlă respinge murdăria și bacteriile, și curăță într-o clipă, pur și simplu clătiți cu apă. Potrivit pentru Femei, Fete, bărbați, chiar și însărcinată. Frumos ambalajul face aceste fișiere ideal de ziua de nastere sau ziua de Crăciun, cadouri, și mini cadou pentru Femei și Om. De ce nu vă creați propriul doamnelor cos cadou kit cu alte îngrijirea unghiilor și instrumente de frumusete din CHUSE - ar face un mare mulțumesc sau cabină de duș de mireasă cadou de la un prieten!
SUPER-REZISTENT, COLORAT, DUREAZA O VIATA : spre Deosebire ieftine șmirghel pile de unghii, tampoane și lime, amenda creste pe aceste instrumente sunt precise folosind tehnologia nano sculptura pe una din părți și nu a degrada, indiferent de câte ori îl folosiți.
ACCESIBILE SALON de MANICHIURA de CALITATE LA DOMICILIU : se toaca tehnologia nano sculptura creste pe acest fișier unic vă dau buna, salon-beautil unghiile care nu va obstacol material delicat. Spre deosebire de dur metal fișiere, acest fișier va transforma dvs. de unghii în fine de praf, fără a prejudicia unghiilor.
MARE PENTRU CĂLĂTORIE SAU de LA DOMICILIU : CHUSE fișier oferă o calitate superioară într-un pachet convenabil. Ultra slim design cu ușurință inveleste departe în geanta dvs., ceea ce face simplu pentru a atinge sau buffer unghii de pe du-te. și oricând.
COMANDA ACUM CU CEA MAI bună GARANȚIE de BANI ÎNAPOI - Dacă CHUSE pila de Unghii de Sticlă nu satisface așteptările dumneavoastră, vă vom rambursa în întregime, fără întrebări și garantăm peste 1 An service pe viață.
Noi sunt Originale CHUSE Brand. CHUSE a înregistrat în UE, Statele Unite ale Americii, China, Japonia, Republica Coreea și așa mai departe.
Toate Chuse produse de marcă de înaltă calitate și preț competitiv. Și toate CHUSE Pigmenți fost Certificat de către Dermatest din Germania cu raport Excelent.
Cu de înaltă calitate și cele mai bune servicii, Chuse de brand este de a deveni mai mult și mai celebru toate din lume.

Caracteristicile propunerii

Tip De Element:
Tampon
Dimensiune:
110*13*2.8mm
Nume De Brand:
CHUSE
Material:
nano glass
Ambalare:
Cu caz și cutie de ambalare
Cerere:
POTRIVIT UTILIZEAZĂ PENTRU TOATĂ LUMEA

Cumpărătorii așa cum aleg