5pcs Burete Moale Spumă Deget de la Picior Separatoare de Arte Unghii Salon de Manichiura Pedichiura Unghii Instrumente -35
Renovado - 29 %

5pcs Burete Moale Spumă Deget de la Picior Separatoare de Arte Unghii Salon de Manichiura Pedichiura Unghii Instrumente -35

Disponibil pentru ordine
RON 7.08
RON 5.00
În stoc:


10 buc Burete Moale Spumă Deget de la Picior Se parators Arte Unghii Salon de Manichiura Pedichiura Unghii Instrumente
Caracteristici :
De Brand nou
Material : Burete
Cantitate : 5 buc
Culoare : Aleatoare
Pachet :
5* Separatoare De Deget De La Picior
Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.
În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție.
Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.
În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată / Vânzător metoda de transport maritim ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .
Ta satisfication este mereu în căutarea noastră , vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări ,vă mulțumim !
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ , vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema . Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Caracteristicile propunerii

Numărul De Model:
B050326
Material:
/
Dimensiune:
/
Cantitatea:
1buc
Tip De Element:
Tep Separator

Cumpărătorii așa cum aleg