CR-Viteza Militare din Plastic Arma/Pistol Toc 4 Culori pentru a Utiliza Vânătoare gs7-0021
Renovado - 12 %

CR-Viteza Militare din Plastic Arma/Pistol Toc 4 Culori pentru a Utiliza Vânătoare gs7-0021

Disponibil pentru ordine
RON 63.88
RON 56.00
În stoc:


Cumparatorul Observa :
1. Dacă doriți cantități mari din aceste elemente pls contactati-ne pentru un preț en-gros,ne poate da mai bun preț pentru Discount.
2. Nu putem trimite baterie in pachet pentru post nou regula de a nu permite navei cu baterie,cooperarea dumneavoastră va fi foarte apreciat.
3, Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vă va verifica în mod constant și răspunde asap.Vă mulțumesc foarte mult și o zi fericită!
CR-Viteza Militare din Plastic Arma/Pistol Toc 4 Culori pentru a Utiliza Vânătoare gs7-0021
Culori Disponibile : Albastru / Negru / Rosu / Galben
(Vă rugăm să lăsați un mesaj de culoarea pe care doriți,dacă nu, ne va trimite la întâmplare, multumesc!)
CR VITEZA CUREA TOC TOC DE PISTOL
PRODUS CARACTERISTICI :
IPSC CR viteza toc făcute de rigid ABS.
Reglabil paza de declanșare lățime permite ușor de ajustare pentru a se potrivi cele mai multe tip de pistol.
- Versa-cuier care permite acum chiar mai ușor de ajustare.
Mare pentru IPSC Sportive de utilizare.
Centura bucla de fixare, se potrivesc de până la 1,5" centură.
Dreptaci design.
Design deschis Toc pentru pistol atașat cu aplicare de montare de bază.
DETALII :
Culoare - Albastru / Negru / Rosu / Galben
Greutate - 337g
Tip - dreptaci
Dacă doriți să cumpere mai multe elemente tactice, puteți să faceți clic pe listarea de mai jos :
Transport Datorate de transport Reglementări : TOATE Bateriile Litiu Va Fi Eliminat Înainte De Nava. Elementul va fi livrat în termen de 48 de ore după ce a primit o plată verificată și-a arătat "Completat" de stare. În mod normal navei în marea BRITANIE,SUA,Australia de epacket serviciu.în alte țări, va fi livrat prin China Post Air Mail. Epacket serviciu(7~15working zile);China Post Air Mail(20-40 zile lucrătoare) (primirea de timp poate fi diferit ca urmare a vămuire timp în diferite țări). Nu suntem responsabili pentru orice personalizate impozitare, dacă este cazul în unele țări.(Ne trimite către international de colete, impozitarea rareori s-a întâmplat în unele țări) Această livrare aranjament este exclusiv noastre Publice de Vacanță. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.
De plată Toate plățile ar trebui să fie finalizate în termen de o săptămână după licitare. Dacă aveți nevoie de mai mult timp, vă rugăm să ne spuneți potențial de timp pentru plată
Contactați-ne-Am de lucru de 5 zile (de luni până BRAD 8 : 30 AM-6 : 00 PM EST ) - o săptămână. Vă rugăm să trimiteți e-mail direct. Feedback-ul pe forum nu este locul să ne lăsați un mesaj.
Se întoarce se Întoarce sunt permise Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și trebuie să fie inițiat de către cumpărător în termen de 30 de zile de la data livrării. Pentru a fi eligibile pentru o restituire ta returnate trebuie să fie în ambalajul original, nedeschis în stare perfectă, a fost expediat, cu toate ambalajele, manuale și documente intact și nealterat. Elemente eliminate din lor 'blister pack' display de ambalare sunt nerambursabile. Cumpărătorul trebuie să plătească de returnare.
Feedback-ul Ne Străduim pentru fiecare achiziție să fie de cinci stele evaluat una.Vă rugăm să ne anunțați cum o putem face unul de cinci stele evaluat una prea! Scopul nostru este de a face fiecare client 100% mulțumit cu ordinea lor. Atunci când primesc comanda ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv de la Aliexpress. Vă rugăm să nu lăsați pur și simplu neutru/negativ feedback-ul dacă ați avut o problemă cu un produs. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi feedback-ul.

Caracteristicile propunerii

Numărul De Model:
gs7-0021
Nume De Brand:
TONMO
Tip:
Toc Tactic

Cumpărătorii așa cum aleg