ohhunt Arma de Vânătoare Accesorii Riflescope Bula de Nivel pentru 30mm Vedere cu Laser Tub pentru Tactice pe Luneta
Renovado - 24 %

ohhunt Arma de Vânătoare Accesorii Riflescope Bula de Nivel pentru 30mm Vedere cu Laser Tub pentru Tactice pe Luneta

Disponibil pentru ordine
RON 35.64
RON 27.00
În stoc:

Ohhunt Arma de Vânătoare Accesorii Riflescope Bula de Nivel pentru 30mm Vedere cu Laser Tub pentru Tactice pe Luneta
Informații Detaliate :
.Pentru cea mai precisă cu rază lungă de fotografiere, utilizați bule de nivel pentru a se asigura că pușca este perfect vertical. Acest lucru va elimina potențialele erori cauzate de fotografiere un canted pușcă.
Tip : domeniul de aplicare pușcă nivel cu bule se Potrivesc : 30mm pentru luneta tub Culoare : negru Greutate : 11g Pentru cele mai precise cu rază lungă de fotografiere, utilizați bule de nivel pentru a se asigura că pușca este perfect vertical. Acest lucru va elimina potențialele erori cauzate de fotografiere un canted pușcă.
En-gros : susținem en-gros,vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie pentru a importa cu cantitatea de masa PLATA : acceptam aliexpress-o singura plata. Am expediat în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată. Serios ofertanți numai, te rog. Comenzile vor fi anulate, iar un element neplătite litigiul intentat în cazul în care plata nu este primită în termen de 10 zile de la cumpărare. TRANSPORT : Ne-am oferit forfetară standard pentru taxa de transport maritim la nivel mondial. Navele de produse direct din China prin poștă aeriană și de livrare,timpul De livrare va fi depindea de diferită destinație. Statele Unite, Australia, marea BRITANIE, putem trimite e Packet Alte țări, default trimite China Post Air Mail Dacă doriți pentru a mai rapid a primit bunuri, pot alege EMS, nu trimitem alte logistica modul de RETURNARE : Vom sta în spatele fiecare produs pe care îl vinde. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau de restituire prețul produsului mai puțin S&H în termen de 14 zile de la cumparare. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de la primirea inițială sau o înregistrare de cumpărare în sistemul nostru, iar produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia, UPC, cod de bare, ambalare, și toate accesoriile. Vă rugăm să permită până la 10 zile lucrătoare pentru a se întoarce pentru a fi prelucrate. Taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile.
Vom accepta aliexpress-o singura plata. Am expediat în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată. Serios ofertanți numai, te rog. Comenzile vor fi anulate, iar un element neplătite litigiul intentat în cazul în care plata nu este primită în termen de 10 zile de la cumpărare.

Caracteristicile propunerii

Ghid Lungime:
10/25cm
Nume De Brand:
ohhunt
Ghid Tip:
Rulare
Numărul De Model:
30mm RIFLESCOPE TUB
Tip:
Vânătoare Inele
inel cu diametrul de:
30mm
Se potrivesc:
pentru 30mm pușcă domeniul de aplicare tub
Material:
Aluminiu
culoare:
Negru
Locul de Origine:
China
Dimensiune:
10*5*5(mm)
Greutate:
11g
Funcția:
Pentru cea mai precisă cu rază lungă de fotografiere
Sprijin En-Gros:
Da

Cumpărătorii așa cum aleg