Negru Yoga Fixare La Pachet Cu Banda Elastica Condus Sfoară Pentru Universal Yoga Mat

Negru Yoga Fixare La Pachet Cu Banda Elastica Condus Sfoară Pentru Universal Yoga Mat

Disponibil pentru ordine
RON 8.60
În stoc:


Caietul de sarcini : Chingi lățimea de 2,5 CM, terminat chingi lungime 50 CM, două elastic cu lățimea de 2,5 CM, natural circumferinta de aproximativ 19 CM, pot fi aplicate 8mm-10mm yoga mat bundle cerințe. Întinde bandaj / legat coarda-mod de rol : yoga Bun pungi direct la volumul de 2 capace în două yoga mat, puteți spate sus la fel ca o geantă de umăr.
1. Acceptam Alipay,Boleto,Webmoney și Toate cardurile de credit majore. 2. Dacă nu puteți verifica imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.
1. Vom trimite articole în termen de 2-3 zile (zile lucrătoare, nu de vacanta sau week-end) după plata fiind Comfirmed. 2. Dacă nu ați primit elementul în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom răspunde la tine în timp! 3. Dacă comanda ≤5 dolari, transport Gratuit produsul nu poate interoga informații detaliate de urmărire (nu vă faceți griji, produsul va ajunge în condiții de siguranță), dacă aveți nevoie de informații detaliate, vă rugăm să alegeți China Post Aer Înregistrat Mail sau alte care trebuie să plătească costul de transport maritim.
Suntem corporații transnaționale, numai să depună eforturi pentru 5 stele feedback-ul pozitiv și va încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii pentru cumpărător. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau deschide orice litigiu și vă rugăm să ne dea de 2 zile lucrătoare de la soluționarea plângerii dumneavoastră.

Caracteristicile propunerii

Material:
PVC
Grosime:
8 mm (Incepator)
Numărul De Model:
WJ0518B
Lungime:
universal
Grosime:
8 mm (Incepator)
Material:
Poliester
culoare:
Negru

Cumpărătorii așa cum aleg