ANSI Standard Îngropate 125KHZ T5577 RF Card RFID Cheie Electronică Hotel de Blocare a Ușii Apartament Blocare Card

ANSI Standard Îngropate 125KHZ T5577 RF Card RFID Cheie Electronică Hotel de Blocare a Ușii Apartament Blocare Card

Disponibil pentru ordine
RON 104.00
În stoc:


ANSI Standard Îngropate 125 KHZ T5577 RF Card Electronic Hotel RFID Blocare
Specificație de Inducție de operare frecventa : 125 KHz sau 13.56 MHz opțiuni Aplicabile card : T5557 sau M1 Card (T5557 Carte default) Tensiune de alimentare : 4 buc, 1.5 V baterii alcaline de Alarmă Tensiune de alimentare : Static consum de energie : Dinamic consumul de energie : Temperatura : -20 °C la 60 °C Umiditate : Antistatic : > 15.000 V, încă asigură informații nu este pierdut și de muncă stabil în condiții de statică puternică interferență Memorie : 992 Tranzacții includ Ora/Data/Carte de IDENTITATE/Card/tip de Cameră nu
Hotelul Sistem De Blocare Avantaje : 1. Anti - rugina si anti-coroziune(oțel Inoxidabil/Zina allo material opțional) 2. Celebrul brand de chips-uriAtmel sau Philips,suficient de stabilă, de blocare poate folosi pentru 20 de ani 3. Standard UE a asigura securitate, anti-strike 4. Colector de date se poate descărca de blocare a înregistrărilor, de exemplu. când,care folosesc cheia care deschide de blocare 5. 4buc baterii AA poate folosi aproximativ 10-12 luni 6. Ceas de lucru este asezata in interiorul încuietori pentru a controla eficient timpul limita de card de chei. de exemplu. dacă setați verifica afară de timp 11 : 00, trece ora 11 : 00, card de oaspete nu se poate deschide ușa de blocare 7.Două debloca moduri : RFID card sau cheie mecanică (Master cheie mecanică opțional)
CARD USEAGE 1. Carte de oaspeți : Emis la recepție pentru a-și deschide propria cameră cu data expirării 2. Master card : Țineți de management sau GM sau manager pentru a accesa toate camerele de hotel cu zăvor de deschidere 3.Etaj card : Ține de curat, personalul pentru a intra în camere într-un singur etaj. 4. Carte de construcție : Țineți de către manager pentru a intra în camere într-o clădire de 5. Pierdut card : Folosit pentru a suspenda pierdut card de oaspete 6. Card de urgență : Introduceți toate camerele de urgență atunci când RFID Hotel de Blocare a Ușii Sistem de Compoziție : 1.RF de Blocare a Ușii (buc = camera de oaspeti)-instalat in 2 usi.Encoder (buc=1-2 buc/hotel ) Pentru emiterea/ program toate cărțile să fie cheie de deblocare 3.De economisire a energiei Comutator (buc = camera de oaspeti)-Pentru a controla puterea,de economisire a energiei pentru tine. 4.Cărți (buc = 3-5 ori de cameră)-fi programat să fie cheia de encoder 5.Colector de date (1 buc/hotel, Opțional)Descărcați debloca înregistrări(Care/atunci Când sunt deschise) de blocare 6.Software-ul,în limba engleză(gratuit)Pentru controlul și gestionarea întregului sistem.SDK-ul de suport (Pentru alte limbi software-ul, puteți să-l traduce pentru a fi limba ta 7.Hotel DND clopot Ușă Sistem (Opțiuni), Logo-ul sau numărul camerei de imprimare pe panle este gratuit pentru comanda în vrac! Sfaturi :
Acest link este de blocare numai, Dacă aveți nevoie completă a sistemului de închidere a portierelor Sau de ordine în vrac , vă rugăm să contactați cu mine pentru detalii.
Dacă ați utilizat in casa sau la birou, apartament, că nu avem nevoie de alte componente ale sistemului, va vom trimite o blocare cu 3pcs fob cheie ) de Blocare Instalare : (Important

Ușa deschisă este necesară o direcție când loc comanda!
FAQ
Q. se Poate de aprovizionare completă hotelul sistem de blocare?
A. Da, desigur, Complet demo kit pentru testare este de asemenea ok. Ordinea în vrac este binevenit
Q. Ce ușa grosimi sunt produs conceput?
A. este posibil pentru a instala produsul de până la 35 ~55mm .dacă ușa grosimea mai mult sau mai puțin ,vă rog să mă informați atunci când comanda!
Q. Dacă vreau să-mi schimb vechiul hotel de blocare, este posibil?
A. Da, desigur.Putem furniza asistență tehnică pentru a vă ajuta să se schimbe.
Q. Cum pot deschide usa?
A. puteți deschide ușa, folosind Carduri RFID sau 2 de Urgență Chei.
Q. Ce garanție?
A. 1 an garantie, si toate service pe viață!
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați-ne acum !
.

Caracteristicile propunerii

culoare:
Împinge dreapta, Stânga împinge, Nu trageți, trageți Stânga
Nume De Brand:
ZIYUE
Numărul De Model:
ET100RF
Dimensiune:
1
Tip De Blocare:
Electronic hotel de blocare
Tip De Blocare:
de blocare a ușii
De Blocare A Ușii De Utilizare:
Usi De Interior Lacate
Deblocare:
cartela sau cheie mecanică
Material:
Aliaj De Zinc
culoare:
Ss, Aur
îngropate:
ANSI
Tip:
Electronice RFID Card hotel de blocare a ușii

Cumpărătorii așa cum aleg